Giorgos_I και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pontioz στις Ιανουάριος 01, 2015, 23:33:58 μμΓιωρίκα.....Μη μου πεις!!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έγινε δικό σου? Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ρολόι για τον καρπό σου!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ήδη περιμένω την παρουσίαση και έχω ονειρώξεις!
Χαλαρη ηλιολουστη μερα σημερα οποτε φορεσαμε το ηλιακο μας(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι, εχω 3 Edifice(και ενα digital calculator watch), τα θεωρω φοβερο value for money. Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gerogian στις Δεκέμβριος 28, 2014, 16:41:37 μμimg hostΣπύρο 47άρι είναι;;
img host
Χαλαρά Γιώργο...το θεωρώ ..και είναι βασικά πιο κλασσικό μοντέλο από το sumo..ασχέτως αν το sumo είναι καλύτερο ρολόι...το 007 είναι ένας συνεχιστής μιας μεγάλης ιστορίας...και εννοείται ότι κάποια στιγμή θα πάρω και το sumo..αλλά ποτέ δεν θα το αγαπήσω περισσότερο από το 007...Στην αληθινά δράση πάντως...δλδ κάτω από το νερό...ούτε το φινίρισμα παίζει ρόλο ούτε η καλιμπρα.. Λατρεμένη εταιρεία η seiko
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 02, 2015, 13:59:23 μμΧαλαρά Γιώργο...το θεωρώ ..και είναι βασικά πιο κλασσικό μοντέλο από το sumo..ασχέτως αν το sumo είναι καλύτερο ρολόι...το 007 είναι ένας συνεχιστής μιας μεγάλης ιστορίας...και εννοείται ότι κάποια στιγμή θα πάρω και το sumo..αλλά ποτέ δεν θα το αγαπήσω περισσότερο από το 007...Στην αληθινά δράση πάντως...δλδ κάτω από το νερό...ούτε το φινίρισμα παίζει ρόλο ούτε η καλιμπρα.. Λατρεμένη εταιρεία η seiko Η μοναδικη μου ενσταση ειναι μονο στο οτι εμφανισιακα ειναι σχεδον ιδια(περαν του χρωματος)
κατα τη μεσημεριανη βολτουλαupload image online
Παράθεση από: gerogian στις Ιανουάριος 02, 2015, 19:39:27 μμκατα τη μεσημεριανη βολτουλαupload image onlineΠανέμορφο, Σπύρο!Καλή χρονιά να έχεις!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.