Dante80 και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους Για σήμερα το ίδιο ρολόι απο την Δευτέρα...βασικά είναι το ρολόι που φοράω κάθε μέρα και απλά αλλάζω ρολόι για να βγω και μετά το ξαναφοράω..Έχει μετρήσει τις περισσότερες ώρες απο οποιοδήποτε ρολόι μου τα τελευταία 2 χρόνια Απο τη νέα military σειρά της Seiko αλλά το γυαλισμένο με τον μπρασελέ του, J έκδοση με 4ρ36 σε χακί χρώμα
Ωραιες φωτο Αλεξ!!!
Παράθεση από: bost στις Δεκέμβριος 25, 2014, 10:46:27 πμΚαλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους Για σήμερα το ίδιο ρολόι απο την Δευτέρα...βασικά είναι το ρολόι που φοράω κάθε μέρα και απλά αλλάζω ρολόι για να βγω και μετά το ξαναφοράω..Έχει μετρήσει τις περισσότερες ώρες απο οποιοδήποτε ρολόι μου τα τελευταία 2 χρόνια Απο τη νέα military σειρά της Seiko αλλά το γυαλισμένο με τον μπρασελέ του, J έκδοση με 4ρ36 σε χακί χρώμα Αυτό που γουστάρω κάργα είναι ο τρόπος που συνδυάζεις τα ρολόγια σου με τα ρούχα σου!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 25, 2014, 13:39:33 μμΠαράθεση από: bost στις Δεκέμβριος 25, 2014, 10:46:27 πμΚαλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους Για σήμερα το ίδιο ρολόι απο την Δευτέρα...βασικά είναι το ρολόι που φοράω κάθε μέρα και απλά αλλάζω ρολόι για να βγω και μετά το ξαναφοράω..Έχει μετρήσει τις περισσότερες ώρες απο οποιοδήποτε ρολόι μου τα τελευταία 2 χρόνια Απο τη νέα military σειρά της Seiko αλλά το γυαλισμένο με τον μπρασελέ του, J έκδοση με 4ρ36 σε χακί χρώμα Αυτό που γουστάρω κάργα είναι ο τρόπος που συνδυάζεις τα ρολόγια σου με τα ρούχα σου!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πόσο χάρηκα με αυτό που είπες να ξερες.....βασικά παίζει να είναι ο δεύτερος λόγος που αγοράζω ρολόγια διαφορετικά, μετα το γεγονός οτι γουσταρω τα ρολόγια..πάντα παίρνω οτι λείπει για συνδυασμό με τις νεες αγορές σε ρούχα και παπούτσια..και έτσι πάνε και τα λουριά..που εχω καμια 30αριά πλέον χαχα Ευχαριστώ Φίλε
Παράθεση από: pontioz στις Δεκέμβριος 25, 2014, 11:15:13 πμTrade Mark Ποντιακού ρολογιού!Γιωρίκα δεν ξέρω τι έχεις βάλει στο μάτι, αλλά θα έλεγα να μην το δώσεις αυτό
μου αρέσει που ποτέ δε λείπει το πράσινο από τις φωτό σου Γιώργο!!(ο Νίκος έχει απόλυτο δίκιο για το BB)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.