makfil και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: constantine στις Δεκέμβριος 11, 2014, 08:41:58 πμΕιπα να φορεσου του υιου σημερα αλλα παρα ειναι μεγαλο χαρισμενο στον ironστον καρπό θέλαμε να δούμε φωτο πουλάκι μου!!
Ειπα να φορεσου του υιου σημερα αλλα παρα ειναι μεγαλο χαρισμενο στον iron
Παράθεση από: Ανδρέας στις Δεκέμβριος 11, 2014, 10:44:28 πμΠαράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 11, 2014, 00:55:30 πμκαι η αυριανή επιλογήχαρη μαθαίνεις αραβικά; πως ρυθμίζεις τις μερες ;μα όλοι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες ξέρουμε και μωαμεθανικά! ρε συ, σε λίγο εμφανίζεται η ημέρα στα Αγγλικά!!
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 11, 2014, 00:55:30 πμκαι η αυριανή επιλογήχαρη μαθαίνεις αραβικά; πως ρυθμίζεις τις μερες ;
και η αυριανή επιλογή
Σήμερα φόρεσα All-Day-Urban-Utility-Light-Hiking-Trekkers. (Νομίζω...) (Istar, το 'σωσα; Μπα...)
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 11, 2014, 10:54:02 πμΠαράθεση από: Ανδρέας στις Δεκέμβριος 11, 2014, 10:44:28 πμΠαράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 11, 2014, 00:55:30 πμκαι η αυριανή επιλογήχαρη μαθαίνεις αραβικά; πως ρυθμίζεις τις μερες ;μα όλοι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες ξέρουμε και μωαμεθανικά! ρε συ, σε λίγο εμφανίζεται η ημέρα στα Αγγλικά!!Χαρη κλαιω με το αραβικο...Επρεπε να μην εχει αγγλικα...Εκει να σε 'βλεπα!! Εχεις και μπρασελε για το τερατακι?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.