0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό μήνα και καλές γιορτές Δημήτρη!!Με τέτοιο concept περίμενα κανένα Seiko Monster!!
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 01, 2014, 14:05:28 μμΚαλό μήνα και καλές γιορτές Δημήτρη!!Με τέτοιο concept περίμενα κανένα Seiko Monster!! σωστός Χάρη, το Monster θα ταίριαζε, αν το είχα ... !!!
Τα seiko moster τι τιμες παιζουν??αρχιζω κ τα καλοβλεπω...
Ναι ρε γμτ...απ τις φωτο μου αρεσει πιστευω απο κοντα θα ειναι πολυ καλυτεροΚαλα ειναι τα λεφτα δεν ειναι ακριβο..
Παράθεση από: Αγγελος στις Δεκέμβριος 01, 2014, 22:00:42 μμΝαι ρε γμτ...απ τις φωτο μου αρεσει πιστευω απο κοντα θα ειναι πολυ καλυτεροΚαλα ειναι τα λεφτα δεν ειναι ακριβο..είναι εξαιρετικά ποιοτικό για λεφτά του...τουλάχιστον το δικό μου - δεν ξέρω για τα monsters των άλλων φίλων
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 01, 2014, 22:02:11 μμΠαράθεση από: Αγγελος στις Δεκέμβριος 01, 2014, 22:00:42 μμΝαι ρε γμτ...απ τις φωτο μου αρεσει πιστευω απο κοντα θα ειναι πολυ καλυτεροΚαλα ειναι τα λεφτα δεν ειναι ακριβο..είναι εξαιρετικά ποιοτικό για λεφτά του...τουλάχιστον το δικό μου - δεν ξέρω για τα monsters των άλλων φίλων χα χα χα!!Χαρη μου αρεσει πολυ σε πορτοκαλι χρωμα..
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.