P.I.T., Wolf- και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_fl74 στις Νοέμβριος 01, 2014, 19:51:36 μμΠαράθεση από: tetos στις Νοέμβριος 01, 2014, 17:46:10 μμΑυτό μονο σε hommage ειχα δει να το φοράνε. Του πότε είναι φίλε;Τι εννοεις φιλε μου?ειναι custom κασα και dial απο τον Esdee.ψαξε αν θες στο google.βεβαια το εχω για πωληση
Παράθεση από: tetos στις Νοέμβριος 01, 2014, 17:46:10 μμΑυτό μονο σε hommage ειχα δει να το φοράνε. Του πότε είναι φίλε;
Καλημερες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φιλε μου το οριτζιναλ το εχουν αντε 20 ατομα στην γη και ειναι πανακριβο.το συγκεκριμενο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε homage.ακομα και στο paneristi forum το εξυμνουν.ο Esdee(Ελληνας) εκανε απιστευτη δουλεια
Παράθεση από: tetos στις Νοέμβριος 01, 2014, 22:54:55 μμΦιλε μου το οριτζιναλ το εχουν αντε 20 ατομα στην γη και ειναι πανακριβο.το συγκεκριμενο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε homage.ακομα και στο paneristi forum το εξυμνουν.ο Esdee(Ελληνας) εκανε απιστευτη δουλειακαι εγώ έτσι νόμιζα φίλε μου όμως από ότι φαίνεται στο βίντεο δεν υπάρχει καν το ρολοί, ένα πρωτότυπο έφτιαξε η εταιρεία και αγνοείται η τύχη του. Για αυτό και γράφει το όνομα στο dial ειδάλλως θα μπορούσαν να κινηθούν με μηνύσεις (λέμε τώρα). Δεν τον ήξερα πάντως τον Esdee, χρήσιμο..
image hosting no register
Καλημέρα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.