0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξερω ακομα γιατι δεν εχω διαλεξει ρουχα
Γι αυτο εχω μικρο ροστερ ωστε ακομα και με το ροτεσιον να μη μου λειπει καποιο ρολοι.Αρα πρωτα θα διαλεξω τα ρουχα και μετα το σεικο,εεε το ρολοι.
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 16, 2014, 23:59:05 μμΓι αυτο εχω μικρο ροστερ ωστε ακομα και με το ροτεσιον να μη μου λειπει καποιο ρολοι.Αρα πρωτα θα διαλεξω τα ρουχα και μετα το σεικο,εεε το ρολοι.ο Πάνος όμως είναι πιο Seikάκιας!!
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 17, 2014, 00:07:03 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 16, 2014, 23:59:05 μμΓι αυτο εχω μικρο ροστερ ωστε ακομα και με το ροτεσιον να μη μου λειπει καποιο ρολοι.Αρα πρωτα θα διαλεξω τα ρουχα και μετα το σεικο,εεε το ρολοι.ο Πάνος όμως είναι πιο Seikάκιας!! Ε ναι! Panos-san(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Η σε καμια συναντηση με φαγητουλι
Πρεμιέρα για μαύρη Όρκα
Χάρη τελικά κάτι ουδέτερο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ,μ'αρεσει και μενα πολυ με καφε λουρακι,Απλα λογω του οτι ακομα κανει κολασμενη ζεστη και ιδρωνει το χερι,χρησιμοποιω ακομα ιμαντες.
Και πάλι καλοφόρετη!!!!!Να είσαι γερός να τη χαίρεσαι!!Και μη μασάς αν κάποιοι σου πούνε ότι είναι καλοκαιρινό ρολόι....τα καταδυτικά είναι τα πιο μάχιμα!!! Είναι παντός καιρού!!!
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 17, 2014, 11:34:05 πμΚαι πάλι καλοφόρετη!!!!!Να είσαι γερός να τη χαίρεσαι!!Και μη μασάς αν κάποιοι σου πούνε ότι είναι καλοκαιρινό ρολόι....τα καταδυτικά είναι τα πιο μάχιμα!!! Είναι παντός καιρού!!!Ευχαριστώ πολύ Χάρη, να'σαι καλά Δε μασάω μια, μην ανησυχείς! Ίσως η μπλε να είναι όντως πιο καλοκαιρινή, αλλά η μαύρη είναι all weather!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.