0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπερα!Απο οταν ηρθε δεν εχει βγει απο το καρπο καθολου.Ρολογαρα..Και για τα χρηματα του πραγματικη κλοπη! +9 η μηχανη του εδω και τοσες μερες.
φόρτισμα...
Παράθεση από: stavros_ch στις Οκτώβριος 12, 2014, 11:11:10 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)θα με κανεις να το ξαναπάρω !Sent from my iPhone using Tapatalk
Χα χα εδω Χάρη το γνωρίζεις, δεν περνάει τίποτα χωρίς έλεγχο και φορολόγηση...Sent from my iPhone using Tapatalk
ακριβως! οσο ομως ειμαι εδω οι αγορες εκτος Ευρωπης κοστιζουν εξτρα
Παράθεση από: PK73 στις Οκτώβριος 13, 2014, 00:54:19 πμακριβως! οσο ομως ειμαι εδω οι αγορες εκτος Ευρωπης κοστιζουν εξτρατο πολύ πολύ σου το παραγγέλνουμε από εδώ και σου το στέλνουμε μετά εκεί.......βέβαια με την τόση συζήτηση, μπορεί να το γρουσουζέψαμε το πράμα και να αρχίσουμε να πληρώνουμε κι εμείς τελωνείο!
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 13, 2014, 01:05:16 πμΠαράθεση από: PK73 στις Οκτώβριος 13, 2014, 00:54:19 πμακριβως! οσο ομως ειμαι εδω οι αγορες εκτος Ευρωπης κοστιζουν εξτρατο πολύ πολύ σου το παραγγέλνουμε από εδώ και σου το στέλνουμε μετά εκεί.......βέβαια με την τόση συζήτηση, μπορεί να το γρουσουζέψαμε το πράμα και να αρχίσουμε να πληρώνουμε κι εμείς τελωνείο! ωχ λες? case closed απο μενα λοιπον!
Tις υποσχέθηκα στο Στελάκο και ανεβάζω εδώ.Η ALange δικαιωματικά κορυφή, δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο.Ευχαριστώ τον Κώστα (Megalos) που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω αυτό το ρολόι...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.