Dante80 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PanosI στις Οκτώβριος 10, 2014, 12:28:06 μμΆψογο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: PanosI στις Οκτώβριος 10, 2014, 12:28:06 μμΠολυ ωραιο με tropical
Παράθεση από: PanosI στις Οκτώβριος 10, 2014, 12:28:06 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολυ ωραιο με tropical
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ παιδιά είναι perlon strap αγορασμένο από http://whatchs.com/το πλήρωσα Oct 8, 2014 17:15:00 GMT+03:00 και σήμερα το πρωί 9:30 ήταν στο σπίτι
Μ'αρέσει το σακάκι
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 10, 2014, 14:23:08 μμΜ'αρέσει το σακάκι Ρε συ κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν τό δα!!!Με μπλε τζινάκι ή υφασμάτινο chinos θα ταιριάζει τέλεια!Δώσε link για το σακάκι Στράτο!Ή αν πουλάς το σακάκι στείλε πμ (αλλά θέλω δώρο το ρολόι... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) )
Γμτ....έχει συγκεκριμένες διαστάσεις μόνο σε κάθε χρώμα
Παράθεση από: Vagelis στις Οκτώβριος 10, 2014, 14:26:43 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 10, 2014, 14:23:08 μμΜ'αρέσει το σακάκι Ρε συ κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν τό δα!!!Με μπλε τζινάκι ή υφασμάτινο chinos θα ταιριάζει τέλεια!Δώσε link για το σακάκι Στράτο!Ή αν πουλάς το σακάκι στείλε πμ (αλλά θέλω δώρο το ρολόι... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) )Θέλει πάνω από 3000 ποστ το σακάκι....
κοιτα και Miro , σε αυτο το λινκ εχει perlonhttp://www.miros-time.de/durchzugs-b%C3%A4nder/braided/ΠαράθεσηΓμτ....έχει συγκεκριμένες διαστάσεις μόνο σε κάθε χρώμα
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 10, 2014, 14:23:08 μμΜ'αρέσει το σακάκι Ρε συ κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν τό δα!!!Με μπλε τζινάκι ή υφασμάτινο chinos θα ταιριάζει τέλεια!Δώσε link για το σακάκι Στράτο!Ή αν πουλάς το σακάκι στείλε πμ (αλλά θέλω δώρο το ρολόι... )
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.