Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους! Ο αρχικός στόχος ήταν το El Primero Pilot, αλλά δεν έβγαινα τελικά, οπότε η αμέσως καλύτερη επιλογή μου ήταν το moon. Έχω και ιδιαίτερη συμπάθεια στην Omega καθώς το πρώτο "καλό" μου ρολόι ήταν το Bond Seamaster 300m το οποίο είχα απο το 95 μέχρι πρόπερσι (θυσιάστηκε στον βωμό του Explorer II, είπαμε έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στην Ω αλλά στην Rolex έχω λατρεία).
Τέλος πάντων είμαι τρισευτυχισμένος γιατί φέτος φαινόταν χρονιά χωρίς δυνατή αγορά (εκτός του οικονομικού SKX007K), αλλά πούλησα μία φωτογραφική μηχανη και δύο φακούς, ακύρωσα την προπαραγγελία για το OWC MilSub, συμπλήρωσα τα υπόλοιπα και το τσίμπησα. Τελικά μου φαίνεται ειμαι πολύ κλασσικούρας στα γούστα μου.
Το θέμα με το Hesalite με απασχόλησε, αλλα sport ρολόι είναι, χωρίς γρατσουνιές θα είναι σαν φυλακόβιος χωρίς ουλές. Στην τελική όποτε του κάνω σέρβις θα το αλλάζω αν έχει γίνει εντελώς σκατά.
Στο μαγαζί που το αγόρασα φόρεσα στο καπάκι το παλιό και νέο Planet Ocean. Ωραίο το νέο ρε παιδιά, αλλά το παλιό κάθεται στο χερι πολύ πιο ωραία, είναι πολύ παχύ το καινούριο. Επίσης δοκίμασα το Breitling Transocean Chrono με την B01 και open back. Αν και συνήθως δεν τρελαίνομαι για τα Breitling το συγκεκριμένο είναι πανέμορφο.