0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ένα ρολόι δικαιούται να αποκαλείται τανκς και τούμπανο τότε είναι αυτό:
Παράθεση από: kkostas στις Ιούλιος 31, 2013, 22:29:35 μμΑν ένα ρολόι δικαιούται να αποκαλείται τανκς και τούμπανο τότε είναι αυτό:Καλοφόρετο το κονσερβοκούτι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Ασφαλείς βουτιές να έχετε.
Παράθεση από: kkostas στις Ιούλιος 31, 2013, 22:29:35 μμΑν ένα ρολόι δικαιούται να αποκαλείται τανκς και τούμπανο τότε είναι αυτό:Ωραιο, εγώ πλεον προτιμω τις πιο φευγάτες εκδόσεις του, 013, 021, αντε και το 017. Καλοριζικο.
Α θα το βουτήξεις δηλαδή !!! Όλα στον george_
Παράθεση από: SHMAIOFOROS στις Αύγουστος 01, 2013, 10:07:37 πμΣήμερα...Για τη βιοπάλη...Τον "παλαιστή" μου...!!! πλοιαρχε πως θα γινει να το δουμε απο κοντα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα...Για τη βιοπάλη...Τον "παλαιστή" μου...!!!
Για μένα η πιο ωραία έκδοση του τόνου
Καλό μήνα !!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using Tapatalk HD
Καλό μήνα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Που πας με μακρύ παντελόνι μες στον καύσωνα?
Παράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 01, 2013, 15:23:55 μμΓια μένα η πιο ωραία έκδοση του τόνου Για μένα,(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.