makfil και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αξεσουάρ ξε-αξεσουάρ, τις επιλογές μου (όπως γνωρίζεις πολύ καλά), μόνο με το κυάλι θα τις δεις Και εμότικον με αξεσουάρ άμα λάχει
Εγώ πάντως είμαι έτοιμος για να δούμε και εσένα
Αυτά είναι, ένα χέρι δύο αξεσουάρ !
Είμαι έτοιμος ,όπως μου πρότεινες,για τις αποκαλύψεις της υπερσυλλογης σου .Δείξε μας τον δρόμο γιατί έχουμε ξεστρατίσει εδώ και καιρό στο φόρουμ.
Να πεις τι προηγήθηκε και στο είπα φιλαράκο. Άσε τα ψόφια που θα βγεις και θιγμένος. Μάθαμε τώρα το κολπάκι να κρατάμε το δεύτερο σκέλος της συζήτησης όπως το φιλαράκι σου με το περίπτερο.
Μαέστρο,κουρασε το θέμα,ασε να πούμε τίποτα σχετικό νε ρολόγια!
Πρέπει να επιλέξεις επίπεδο συζήτησης μαζί μουΕάν θέλεις από τα σαλόνια να κατέβουμε στα αλώνια θα είναι δίκη σου επιλογή.
Για μιλάς σε μένα και όχι σε αυτόν που το επανέφερε 10 λεπτά πριν;;; Τον φοβάσαι; Τελειωμένο ήταν εδώ και ώρες και θυμηθηκε να το επαναφέρει. Για μίλα του λίγο
Μην θυματοποιεισαι
ΈΛΑ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;
Σε αυτό,δεν έχει αδικο,κανείς το θύμα
Να απαντάς εντός θέματος όπως κάνω εγώ. Αυτό που ανέβασες όλο χαρά για το κυάλι ήταν απάντηση στην ειρωνική σου τοποθέτηση προς το πρόσωπό μου "Α έτσι εξηγούνται οι επιλογές σου", από το πουθενά για να αρχίσεις τον καυγά χθες.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.