0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι έχει φτιάξει ο Zelos?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα σε όλους παιδιά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι έχουμε εδώ? Αυτό νεαρέ δεν μας το έχεις ξαναπαρουσιασει! Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρουσίαση δεν έχω κάνει αλλά.το έχω ξαναβάλει.Είναι ένα απο τα πενήντα από τανταλο, ένα από τα πιο σπανια υλικά στη φύση. Εχει ιδιοτητες αντιδιαβρωτικες, όπως το γυαλί σκέψου και σχεδόν αδύνατο να.χαραχθει .Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε καμιά 50αρια χρόνια θα το δούμε και ρε ρολεξ δηλαδή. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλεξ πόσο είχε στοιχίσει?Πάρα πολύ ομορφο ειναι.
Εδώ από πίσω ,έχει και από πίσω lume.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.