Φίλε @Saega χρησιμοποιείς την εφαρμογή με το μικρόφωνο των ενσύρματων ακουστικών;
Η εφαρμογή που λες είναι η Kello. Αυτή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο του κινητού είτε απευθείας είτε μέσω ενσύρματων hands free για να το ακουμπήσεις επάνω στο ρολόι και να το ακούσει real time και να σου βγάλει χρονομετρία εκείνη τη στιγμή. Την έχω αγοράσει και την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Έχει ένα μειονέκτημα όμως. Θέλει ησυχία και ρολόι να μην είναι φουλ θωρηκτό και δεν ακούγεται ο παλμός. Εγώ πχ βάζω το μικρόφωνο του hands free στο καπάκι του ρολογιού, σφηνώνω μαξιλαράκι και μετά όλο μαζί μέσα σε κουτί. Και διαβάζω από την οθόνη του κινητού.
Η άλλη εφαρμογή που ανέφερα πιο πάνω είναι της υπομονής αλλά έχει άλλα καλά. Αυτή τι κάνει λοιπόν; Χρησιμοποιεί το ίδιο το ατομικό ρολόι. Μπορείς να φτιάξεις μια βάση δεδομένων με τα ρολόγια και να κρατάς αρχείο με χρονομετρίες. Πατάς measure και σου λέει οταν πάει ο δείκτης των δευτερολέπτων ακριβώς στο 12 πάτα στην οθόνη του κινητού. Σε ρωτάει: Συγχρώνησες πχ στις 21:41; Αν όντως πάτησε ακριβώς 21:41 πατάς οκ, αν πάλι δεν ήταν σωστό, έχει +1-1 λεπτό να το ρυθμίσεις. Πηγαίνεις μετά από 12 ώρες τουλάχιστον και πατάς check accuracy. Μόλις πάει ο δείκτης στο 12 λοιπόν σε ρωτάει πάλι τι ώρα λέει αν είναι όντως 9.41 ή +1-1 το πατάς και σου λέει πόση διαφορά έχει. Ακούγεται σύνθετο αλλά είναι τέρμα απλό. Επίσης έχει ατομικό ρολόι real time και σε ψηφιακή και σε αναλογική μορφή για να τσεκάρεις περιστασιακά από μόνος σου. Αυτό που κάνω εγώ συνέχεια δηλαδή. Ρύθμισα πχ ένα ρολόι βάσει ατομικού όταν έδειξαν και οι δυο δείκτες ακριβώς στο 12 και το κοιτάω όποτε θέλω. That’s it.
Sent from my iPhone using Tapatalk