Ser και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που να τρέχεις να αλλάζεις λουράκια. Μπορεί να "γδάρεις" και την κάσα
Εγω οπως παντα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: fatal στις Απρίλιος 29, 2013, 20:48:37 μμΕγω οπως παντα! Εγώ πάντως στο αυτοκίνητο ξανά δεν παώ σε VW με τίποτα...το audi τι λέει; Σκυλί σαν το ρολόι ή μούφα;
Εγω οπως παντα!
Παράθεση από: d7k9 στις Απρίλιος 29, 2013, 21:15:56 μμΠαράθεση από: fatal στις Απρίλιος 29, 2013, 20:48:37 μμΕγω οπως παντα! Εγώ πάντως στο αυτοκίνητο ξανά δεν παώ σε VW με τίποτα...το audi τι λέει; Σκυλί σαν το ρολόι ή μούφα;Μεγαλα λογια μη λεω, αλλα εδω και 13 χρονια προβλημα δεν εχει βγαλει. Βεβαια οπως φερεσαι σε ενα αυτοκινητο ετσι σου φερεται.
Παράθεση από: fatal στις Απρίλιος 29, 2013, 21:25:11 μμΠαράθεση από: d7k9 στις Απρίλιος 29, 2013, 21:15:56 μμΠαράθεση από: fatal στις Απρίλιος 29, 2013, 20:48:37 μμΕγω οπως παντα! Εγώ πάντως στο αυτοκίνητο ξανά δεν παώ σε VW με τίποτα...το audi τι λέει; Σκυλί σαν το ρολόι ή μούφα;Μεγαλα λογια μη λεω, αλλα εδω και 13 χρονια προβλημα δεν εχει βγαλει. Βεβαια οπως φερεσαι σε ενα αυτοκινητο ετσι σου φερεται.Θα βγούμε off topic αλλά για 4 χρόνια του φέρθηκα σαν μωρό...το ρημάδι με πρόδωσε...λαχείο είναι τελικά πολλά πράγματα που αγοράζει κανείς...
Tic Tic Boom by Kidrobot(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μην γράφω μόνο για swatch είπα να φορέσω και κανένα, όχι ότι έχω πολλά 4 έχω.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
πολυ ωραια ολα παιδια!!!εγω εδω και 2 μερες αυτο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα και καλή Μ. Εβδομάδα και από μένα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.