Όχι δεν ήταν αυτό το θέμα μου κάνεις λάθος.
Το θέμα μου ήταν μπορώ να προτείνω εκατοντάδες ρολόγια πιο καλά και πιο φθηνά από τη Daytona, και έφερα ΚΑΙ σαν παράδειγμα την στεγανοτητα. Εσύ προσπαθείς για καποιο λογο να με κάνεις να πω κάτι που δεν το είπα.
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνώμη αλλά αυτό ακριβώς δεν είναι το ποστ σου ;
<<Και για να μην το κουράζουμε πολύ, ένας από τους πιο ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ χρονογραφους των 30.000 ευρω στην παγκόσμια αγορά είναι το Daytona.
Αν ,για να τον χρησιμοποιήσω, πρέπει να ξεβιδωσω τα pushers, τα οποία όταν είναι ξεβιδωμενα, το ρολόι δεν είναι στεγανό, και μετά να πρέπει να τα ξαναβιδωσω για να ξαναγίνει το ρολόι στεγανό....
Καλύτερα να αγοράσω μια πισίνα για να μην με δουλεύει ο κόσμος από το πρωί μέχρι το βράδυ>>
Σε όλο το ποστ δεν αναφέρεσαι στο πόσο αχρηστο είναι ένα ρολόι που όταν έχει ξεβιδωμένα πουσουαρ δεν είναι υδατοστεγανό; Ομοίως να προσθέσω και τα overseas,τα seamaster chrono,submersible chrono,προηγούμενα ap roc κτλπ κτλπ και το δικό σου που δεν είναι βιδωτά αλλά περιστρέφονται μισή στροφή για να είναι ύδατοστεγανά ή όχι .
Τέσπα ,μου είχε κάνει εντύπωση τότε αυτή σου η τοποθέτηση ,που υπόψιν δεν είναι τελείως λάθος απλά δε θα μιλαγα για άχρηστα κτλπ,και γι αυτό σε ρώτησα και τώρα .Το κονσεπτ που αν ξεχάσεις κάτι στα πουσουάρ ανοιχτό χάνει την υδατοστεγανότητα του είναι το ίδιο και στο jlc νομίζω.Αν το θεωρείς διαφορετικό εσύ και όντως να είναι κι όλας τότε και λάθος είμαι στη σύγκριση και πήρα και την απάντηση μου γιατί δε σε χαλάει.Στο ξαναλέω ,ρολογάρα και αυτό το jlc .
Πάντως επειδή γι αυτό το θέμα είχα τη τύχη να μιλήσω με τον σχεδιαστή της breitling,για το νέο chronomat μου είπε πως ήταν πολύ πιο πολύπλοκη,ακριβή και απαιτητικη κατασκευή με αυτά τα poussoir που επέλεξαν να πάνε στα 200m και να μη πάνε στην εύκολη και πιο οικονομική λύση των βιδωτών,τα οποία δεν είναι και ό,τι καλύτερο και το αναφέρω για να δείξω πως είχε σωστό point η αναφορά σου στα poussoir.
Πάντως ο κόσμος θέλει να βλέπει βιδωτά..του κάνει πιο σκληροτράχηλα και γι αυτό επέλεξαν να τα βάλουν στα super chronomat.