Όχι κινεζιά. Ποιότητα σε καλή τιμή. Αν δεν σε πειράζει το ότι είναι αντίγραφα, αγοράζεις και αγαπάς.
Καλό θα ήταν να βρεις από κάποιον φίλο και να το δοκιμάσεις στο χέρι σου, γιατί όταν εγώ αγόρασα ένα 42αρι, καθόταν στο χέρι μου σαν 46αρι και έφυγε αμέσως.
Βασικά αυτό που αναφέρω σαν Κινεζιά είναι όλα τα απάρτια και μηχανικά μέρη - μέταλλα να έρχονται από Κίνα και να γίνεται απλά μια συναρμολόγηση και Q&A εβλετια για να μπει και το "Swiss made"
Και προς θεού δεν υποτιμώ πλέον το "Κινεζιά" γιατί υπάρχουν πολλών ειδών γραμμές παραγωγής και κάποιες έχουν πολύ υψηλά στάνταρ.
Έχω seiko srpd63k1 που είναι από Μαλαισία ίσως γράψω σε κάποια φάση κάποια κριτική για τα πάμπολλα κακά σημεία που πρόσεξα και ας είναι seiko και ας είναι ζήτημα τιμής για τον Ιάπωνα τέτοιο χάλι..
Τα σχέδια πολλές φορές homage ή μη μέσες άκρες έχουν πολλά κοινά από το πιο απλό Pepsi bezel μέχρι τους δείκτες και το σχέδιο κασας, η ειρωνεία εδώ είναι πως η steinhart έστω και για λίγο έβγαλε και νωρίτερα το ocean 39 από την rοlex
Διακρίνω πως σαν ρολόι με ό,τι γράφει πως δίνει είναι πολύ καλό, ήθελα να δω εδώ αν κάποιος έχει πείρα να αναφέρει.
Το trustpilot που ναι αυστηρή πλατφόρμα που συνήθως γράφουν οι δυσαρεστημένοι έχει καλή βαθμολογία, όχι πολύ καλή - άριστη αλλά είναι καλή.
Sent from my IN2020 using Tapatalk