0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολλά δεν νομίζω ότι ζητάει.Αλλά το θέμα είναι ότι έβγαλε ένα ωραίο ρολόι χρωματικά που θα έπρεπε να είχε βγάλει η Tudor. Ίσως ένα κλικ λιγότερο λαμπερό... Όχι βέβαια πως δεν πουλάει το Tudor, αλλά νομίζω ότι χρώμα της steinhart είναι πολύ πιο όμορφο.
Το έχεις βάλει στο κατά ριπάς και βαράς (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έχω άδικο;Τα χρώματα εννοείται είναι υποκειμενικό ζήτημα. Του ενός αρέσει το μαύρο, σε άλλον το μπλε...Αλλά γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσίασε με το βαρετό μπλε η Tudor. Από την άλλη όμως και τι να πεις; Αφού έχουν τρέξει να ψωνίσουν... Η γνώμη μου λοιπόν πάει κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων.
Δημήτρη προσαρμοστικότητα εννοείς τη δυνατότητα να γίνεται all around το ρολόι;Θα συμφωνούσα.
Ναι Παναγιώτη. Ακριβώς αυτό εννοώ. Ναι μου αρέσει το έντονο μπλέ. Μου αρέσει το κίτρινο. Μου αρέσει το πορτοκαλί. Θαυμάζω πχ κάποια ρολογια της doxa για τους έντονους χρωματισμούς. Αλλά προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά όταν θα με περιορίζει ο χρωματισμός του ρολογιου. Εκτός και το παρω για 5-6 "ακριβό ρολόι". Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτούς τους ωροδείκτες Rolex-tudor να ξεφορτώνονταν ...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.