Όπως λέω πάντα Γιώργο, όπως λέμε την άποψή μας για ρολόγια που μας αρέσουν και μας εντυπωσιάζουν, έτσι πρέπει να τη λέμε και για αυτά που δε μας αρέσουν ανεξάρτητα ποιος είναι κάτοχος.
Πολλές παρεξηγήσεις κατά καιρούς, βέβαια.
Για παράδειγμα αν κάποιος μου πει ότι δεν του αρέσει το moon γιατί έχει βαρεθεί να το βλέπει στα φόρουμ (ισχύει άλλωστε
) θα πρέπει εγώ να παρεξηγηθώ επειδή έχω moon;
Όχι βέβαια!
Σε χαίρομαι λοιπόν που εκφράζεις την άποψή σου έτσι και που είσαι άνθρωπος που δέχεσαι τις διαφορετικές απόψεις (πχ. για τα Cartier και το πλαστικό σου)! Μην το αλλάξεις (εγώ δυστυχώς έχω "στρογγυλέψει" λίγο, τελευταία, τις απόψεις μου
...)
Η άποψη που εκφράζω, είναι η γνώση που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια από την ενασχόλησή μου με το αντικείμενο.
Οπότε την λέω, και άν κάποιος θέλει να μάθει από τα δικά μου παθήματα, τυχερός θα είναι.
Και δεν το λέω εγωϊστικά. Εχω χάσει πολλά λεφτά στις αλλαγές,

στην προσπάθειά μου να αποκτήσω το ιδανικό ρολόϊ. Μεχρι την VC έφτασα. Και τώρα ? Ακόμη και η πλαστικούρα με καλύπτει.

Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα.
Και για τον δικό μου τρόπο ζωής, κουμπώσανε καλλίτερα τα συγκεκριμένα. Αυτά με την μούτζα

Σε κάποιον άλλον, θα κάτσουν κάποια άλλα. Αλλά, σε 10-15-20 χρόνια, θα τον ικανοποιούν το ίδιο ? Αν κέρδιζε το Lotto, εκεί θα έμενε ?
Και εκεί έρχεται η δική μου άποψη. Κατασταλαγμένη. Μετά από 40 χρόνια αναζητήσεων. Και με πολλά εκατομμύρια, εδώ που είμαι θα έμενα.
Και ότι λέω, το έχω ΖΗΣΕΙ. Δεν μου το είπαν, το άκουσα κάπου, το διάβασα στο net.