Στη θέση σου θα μαζευα μερικα παραπάνω φράγκα να πάω για κάτι μεγαλύτερο (tag, omega, oris κτλ.).
Θα συμφωνήσω με Βαγγέλη.Μην κάνεις αγορά για την αγορά,αν δεν είσαι 100% σίγουρος.
Βέβαια,εδώ λέμε πάντα τι θα κάναμε εμείς στη θέση σου,αλλά δεν είμαστε.
Εσύ θα πας στο ταμείο στο τέλος,κι εσύ θα κοιτάς τον καρπό σου όλη μέρα...
Πετρο θα σου πω τι εχω διαπιστωσει...Περσι, τετοια εποχη, που βρισκομουν στα σπαργανα της ωρολογιακης μου ζωης ειχα χασει την μπαλα απ´ τα τοσα ρολογια που μου αρεζαν..Ακριβα/φθηνα, ασημα/γνωστα, μπακατελες/ποιοτικα...Εκατσα και διαβαζα στο φορουμ και εβλεπα (και εξακολουθω να βλεπω) ατομα να αγοραζουν ομορφα, ποιοτικα ρολογια on impulse χωρις να ειναι σιγουροι αν προκειται για ενθουσιασμο ή πραγματικο ερωτα..Και μετα απο λιγο να τους βαζουν πωλητηριο..Ειπα στον εαυτο μου "αυτο το λαθος δεν θα το κανω εγω"..Και οντως, οσα αγορασα τα απέκτησα λογω πραγματικης μου επιθυμιας και οχι για να γινω αρεστος σε καποιους για το αποκτημα μου ή γιατι ετσι "ελεγε" η λογικη..Προς θεου, δεν κατακρινω κανεναν, ουτε κανω μομφη κατα καποιου που απεκτησε κατι και μετα ειδε οτι δεν του εκατσε καλα ή δεν ηταν αυτο που περιμενε..Απλα εγω το ψειριζω μεχρι αηδιας..Το αφηνω να ωριμασει μεσα μου και βλεπω αν πυρωνειι η λαχταρα μου για καποιο ή σταδιακα αργοσβηνει..Αν ηθελα θα ειχα αγορασει μεχρι τωρα 3 στέινχαρτ αλλα δεν βιαζομαι, αγοραζω πρωτα αυτα που με ξετρελαιναν επι μηνες και προχωρώντας βλεπω οτι καθε φορα που τα πιανω στα χερια μου, εστω και χαμηλης κατηγοριας, νιωθω οτι κατεχω κατι το μοναδικο..
Και τους προσφερω την δεουσα φροντιδα..Το συγκεκριμενο της στεινχαρτ δεν το χα προσεξει ποτε, κατα τυχη το ειδα εδω, οταν ανηρτησε φωτο του καποιο μελος και εκτοτε κερδισε την προσοχη του..
Προχθες πηγα στο cosmos σ´ενα γνωστο κοσμηματοπωλειο και ειδα στη βιτρινα τα νεα aquaracer..Η γκρινια της μικρης για παγωτο δεν μου επετρεψε να πατησω το κουμπι της εισοδου και ειπα "next time"..Θα παω να τα δω απο κοντα, να δω τι τιμες θα μου πουν για ceramic/steel, αν μου καθεται καλα και και..
Η συζυγος μου λεει "αντε ρε τραβα παρε κανα μεταχειρισμενο ρολεξ 3-4 χιλιαρικα, θα δωσεις τζαμπα λεφτα σε tag heuer, oris και αλλα χαζα που μου δειχνεις και μ´εχεις ζαλισει και που ολα μοιαζουν στη τελικη με ρολεξ".. Πολλες φορες απο τρελο, απο μικρο και..απο "αφηνιασμενη συζυγο", θα πω εγω, μαθαινεις την αληθεια..