Αποστολέας Θέμα: Steinhart  (Αναγνώστηκε 276906 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Steinhart
« Απάντηση #345 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:31:42 πμ »
οκ,αρα?δεν το ρισκαρεις?

Σίγουρα θα το ρισκάρω, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς....κάτσε να δούμε πώς θα πάει η κεραμική!
Θα το κάνω τα χριστούγεννα για να δώσω στο ρολόι πιο ε ο ρ τ α σ τ  ι  κ  ό    χ  ρ  ώ  μ  α
παντως εισαι σε καλο δρομο,εχεις ψαξει και τις διαφορες με το Ρολεξ,ολα καλα! ;D

Είπαμε....μόνο.... τα τυπικά μένουν!! Δηλαδή το χρήμα!!!
;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #346 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 13:24:15 μμ »
χαχαχαχαχαχα παντως φοβερη αντιγραφη ειναι... αρχιζουν και μαρεσουν... απλα αν ειχα λεφτα δε θα μαρεσαν καθολου... χαχαχαχα

Πάντως από μηχανή σκίζουν...Δεν ξέρω αν το έχεις δει και πιάσει στα χέρια σου, αλλά  μια και δεν έχεις λεφτά απ᾽ότι κατάλαβα, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αν το πάρεις θα το εκτιμήσεις πολύ περισσότερο!! χαχαχα!!!

ok θα την θυμαμαι την συμβουλη σου! παντως ακομα και οι δεικτες ειναι ιδιοι... χαχα παντως απο μακρια σιγουρα δε το ξεχωριζεις... οταν θα παρεις το rolex θα μου πουλησεις το δικο σου!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #347 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 17:18:09 μμ »
χαχαχαχαχαχα παντως φοβερη αντιγραφη ειναι... αρχιζουν και μαρεσουν... απλα αν ειχα λεφτα δε θα μαρεσαν καθολου... χαχαχαχα

Πάντως από μηχανή σκίζουν...Δεν ξέρω αν το έχεις δει και πιάσει στα χέρια σου, αλλά  μια και δεν έχεις λεφτά απ᾽ότι κατάλαβα, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αν το πάρεις θα το εκτιμήσεις πολύ περισσότερο!! χαχαχα!!!

ok θα την θυμαμαι την συμβουλη σου! παντως ακομα και οι δεικτες ειναι ιδιοι... χαχα παντως απο μακρια σιγουρα δε το ξεχωριζεις... οταν θα παρεις το rolex θα μου πουλησεις το δικο σου!  :)

ψάξε να δεις τί σημαίνει η λέξη homage και θα καταλάβεις γιατί υπάρχουν τόσες ομοιότητες. Αν και πάλι δεν καταλαβαίνεις, είμαι σίγουρος ότι κάποιος από εδώ μέσα θα βρεθεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 17:23:02 μμ »

ψάξε να δεις τί σημαίνει η λέξη homage και θα καταλάβεις γιατί υπάρχουν τόσες ομοιότητες. Αν και πάλι δεν καταλαβαίνεις, είμαι σίγουρος ότι κάποιος από εδώ μέσα θα βρεθεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις
σειρα σου Χαρη! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #349 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 19:07:20 μμ »
Σειρά του batman είναι... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #350 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 22:15:23 μμ »
Σειρά του batman είναι... :D

σωστός....μόλις ο φίλος ο batman καταλάβει τη διαφορά του homage από το replica, όλα θα μπουν στη θέση τους
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #351 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 22:44:45 μμ »
ok ok ξερω αγγλικα το ενα ειναι φορος τιμης και το αλλο αντιγραφει μην βαρατε...!!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #352 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 23:07:00 μμ »
ok ok ξερω αγγλικα το ενα ειναι φορος τιμης και το αλλο αντιγραφει μην βαρατε...!!  :)

ε όχι και βαράμε!!! Δε μας έχεις δει να βαράμε μου φαίνεται!!!
 (Εννοείται ότι αστειεύομαι)
Αφου λοιπόν ξέρεις Αγγλικά, το θέμα είναι πλέον λήξαν! Κατάλαβες ακριβώς τί γίνεται!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #353 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 23:12:59 μμ »
Μιας και ξέρεις και Αγγλικά διάβασε το παρακάτω που βρήκα ψάχνοντας πολύ πρόχειρα:

http://gearpatrol.com/2013/08/13/opinion-homage-watches/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #354 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 23:52:29 μμ »
αληθεια αυτο δεν το ηξερα! φοβερο το κειμενο που μου εδωσες και τωρα πηρα χαμπαρι τι ακριβως εννοουσες! μαλιστα ειλικρινα δεν πιστευα οτι υπαρχουν τετοιες εταιριες που φτιαχνουν τετοια ρολογια εγω απλα ειμουν στο στενομυαλο μου οτι αντιγραφουν μια μεγαλη για να παρουν λιγη δοξα!! ευχαριστω Χαρυ!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #355 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 00:22:37 πμ »
αληθεια αυτο δεν το ηξερα! φοβερο το κειμενο που μου εδωσες και τωρα πηρα χαμπαρι τι ακριβως εννοουσες! μαλιστα ειλικρινα δεν πιστευα οτι υπαρχουν τετοιες εταιριες που φτιαχνουν τετοια ρολογια εγω απλα ειμουν στο στενομυαλο μου οτι αντιγραφουν μια μεγαλη για να παρουν λιγη δοξα!! ευχαριστω Χαρυ!!

Κάθε μέρα μαθαίνουμε.....και πρώτος εγώ! Ας είναι καλά τα παιδιά εδώ, που ξέρουν τόσα πολλά και μας δίνουν τα φώτα τους!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #356 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 01:02:45 πμ »

Κάθε μέρα μαθαίνουμε.....και πρώτος εγώ! Ας είναι καλά τα παιδιά εδώ, που ξέρουν τόσα πολλά και μας δίνουν τα φώτα τους!

+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #357 στις: Νοέμβριος 19, 2013, 13:17:38 μμ »
Σε πείσμα της γυναίκας μου, που τη θεωρεί λίγο κιτς (ήθελα να ήξερα τί θα έλεγε αν ήταν σε Rolex) μόλις παρήγγειλα και μια τέτοια....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions