Αποστολέας Θέμα: Steinhart  (Αναγνώστηκε 277306 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
Απ: Steinhart
« Απάντηση #300 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:11:48 μμ »
Φίλε Χάρη, αν σκοπεύεις να αλλάζεις (συχνά) στεφάνες, νομίζω πως είναι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω
και να παραγγείλλεις όλο το σετ (στεφάνη+επίθεμα) μαζί. Αλλάζει ευκολότερα, μπορείς να το κάνεις ακόμα και
μόνος σου και, κόλλα-ξεκόλλα, στο τέλος θα χαλάσουν. Ήδη χάλασε το ένα επίθεμα, απ΄ ό,τι κατάλαβα. -Θ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:14:13 μμ »
Φίλε Χάρη, αν σκοπεύεις να αλλάζεις (συχνά) στεφάνες, νομίζω πως είναι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω
και να παραγγείλλεις όλο το σετ (στεφάνη+επίθεμα) μαζί. Αλλάζει ευκολότερα, μπορείς να το κάνεις ακόμα και
μόνος σου και, κόλλα-ξεκόλλα, στο τέλος θα χαλάσουν. Ήδη χάλασε το ένα επίθεμα, απ΄ ό,τι κατάλαβα. -Θ.

Σαν επίθεμα ποιό εννοείς φίλτατε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:17:19 μμ »
Insert. Αυτό που αγόρασε ο Χάρης. Το "δαχτυλίδι" με τους αριθμούς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:28:59 μμ »

Δυστυχώς στα συγκεκριμένα είναι πιο εύκολο το παραπάνω (κόλα - ξεκόλλα) παρά να βγει όλο το bezel, επειδή το δικό μου είχε εξαρχής κάποιο θέμα με την περιστροφή του και υπέθεσα οτι είναι απο βρωμιά η κάτι παρεμφερές, πριν αλλάξω το επίθεμα (όπως σωστα το ανεφερες) ξήλωσα όλο το bezel...εκτός από το κλασικό έλασμα που δίνει μονόπλευρη κίνηση στην στεφάνη και κοντράρει στα μέσα δοντάκια, υπάρχει στην κάσα (πιο χαμηλά από το κρύσταλλο) οκταγωνο μεταλικο έλασμα που στην ουσία αποτρέπει την στεφάνη από το να βγει κατα την κίνηση, αυτό στραβωνει για πλάκα κατα την αφαίρεση ολου του bezel και ακόμη για πιο πλακα κατα την επανατοποθέτησή του (το οποίο θέλει πρέσα για να κουμπώσει...), πολύ πιο δύσκολο όλο το εγχείρημα και από ρόλεξ και από seiko (εχω αλλαξει στεφάνη και σε αυτα και το ξερω).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:33:18 μμ »
Ωραίος και κατατοπιστικός. Ένα παλιό δικό σου thread αλλαγής στεφάνης είχα κατά νου.
Άκυρο το αρχικό μου post, Χάρη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #305 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:45:51 μμ »

Δυστυχώς στα συγκεκριμένα είναι πιο εύκολο το παραπάνω (κόλα - ξεκόλλα) παρά να βγει όλο το bezel, επειδή το δικό μου είχε εξαρχής κάποιο θέμα με την περιστροφή του και υπέθεσα οτι είναι απο βρωμιά η κάτι παρεμφερές, πριν αλλάξω το επίθεμα (όπως σωστα το ανεφερες) ξήλωσα όλο το bezel...εκτός από το κλασικό έλασμα που δίνει μονόπλευρη κίνηση στην στεφάνη και κοντράρει στα μέσα δοντάκια, υπάρχει στην κάσα (πιο χαμηλά από το κρύσταλλο) οκταγωνο μεταλικο έλασμα που στην ουσία αποτρέπει την στεφάνη από το να βγει κατα την κίνηση, αυτό στραβωνει για πλάκα κατα την αφαίρεση ολου του bezel και ακόμη για πιο πλακα κατα την επανατοποθέτησή του (το οποίο θέλει πρέσα για να κουμπώσει...), πολύ πιο δύσκολο όλο το εγχείρημα και από ρόλεξ και από seiko (εχω αλλαξει στεφάνη και σε αυτα και το ξερω).

Παιδιά μόλις έβγαλε το δικό μου και στρἀβωσε, επι τόπου έβγαλε και από ένα Rolex για να μου δείξει αυτό που μου είχε πει...Ότι στα Rolex είναι πανεύκολη η διαδικασία και φυσικά δεν παθαίνει τίποτα ...Δεν πειράζει! 15 ευρώ ζημιά δεν είναι πολλά λεφτα!
Όσο για σένα Θοδωρή, πολύ καλά έκανες και είπες τη γνώμη σου...από τη συζήτηση μεταξύ φίλων κανείς δεν έχασε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:54:45 μμ »

Παιδιά μόλις έβγαλε το δικό μου και στρἀβωσε, επι τόπου έβγαλε και από ένα Rolex για να μου δείξει αυτό που μου είχε πει...Ότι στα Rolex είναι πανεύκολη η διαδικασία και φυσικά δεν παθαίνει τίποτα ...Δεν πειράζει! 15 ευρώ ζημιά δεν είναι πολλά λεφτα!
Όσο για σένα Θοδωρή, πολύ καλά έκανες και είπες τη γνώμη σου...από τη συζήτηση μεταξύ φίλων κανείς δεν έχασε!

Ζημιά; ποια ζημιά...κάτσε να δεις στο φως της ημέρας και κατω απο τον ήλιο πως δείχνει το κεραμικό και τι κολπα κανει υπο γωνια και σιγά μην θελήσεις να ξαναβαλεις αλλη στεφανη πάνω..... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #307 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 00:06:18 πμ »
Ωραία ποστ παιδιά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 00:08:19 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #309 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 00:14:29 πμ »

Ζημιά; ποια ζημιά...κάτσε να δεις στο φως της ημέρας και κατω απο τον ήλιο πως δείχνει το κεραμικό και τι κολπα κανει υπο γωνια και σιγά μην θελήσεις να ξαναβαλεις αλλη στεφανη πάνω..... ;D

μετράω ώρες!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #310 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 00:56:12 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 01:07:29 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #312 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 01:09:04 πμ »
όχι Γιώργο....η Pepsi δε βγαίνει σε κεραμική - μόνο σε αλουμίνιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 01:10:05 πμ »
όχι Γιώργο....η Pepsi δε βγαίνει σε κεραμική - μόνο σε αλουμίνιο
οκ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #314 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 10:24:59 πμ »
Με τα πολλά ξημέρωσε...και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ομολογήσω ότι η κεραμική του πάει τέλεια!!! Φωτό από το απόγευμα που θα γυρίσω στο σπίτι..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions