Αποστολέας Θέμα: Steinhart  (Αναγνώστηκε 277313 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Steinhart
« Απάντηση #285 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 17:26:53 μμ »
Οι στεφάνες αφίχθησαν!!
Λέω το απογευματάκι να πάω να μου την αλλάξει ο ωρολογάς μου. Σκέφτομαι πρώτα να βάλω την κεραμική τη μαύρη.
ωραια ,περιμενουμε φωτο!

εννοείται, αλλά αύριο με το φως της ημέρας καλύτερα!
ok,τελικα η κεραμικη τι χρωμα εχει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #286 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 17:37:08 μμ »
Οι στεφάνες αφίχθησαν!!
Λέω το απογευματάκι να πάω να μου την αλλάξει ο ωρολογάς μου. Σκέφτομαι πρώτα να βάλω την κεραμική τη μαύρη.
ωραια ,περιμενουμε φωτο!

εννοείται, αλλά αύριο με το φως της ημέρας καλύτερα!
ok,τελικα η κεραμικη τι χρωμα εχει?

με μια πρώτη ματιά θα έλεγε κανείς πιο θαμπό μαύρο....για να δούμε πως θα κάτσει στο ρολόι..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #287 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 20:21:41 μμ »
ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 20:25:30 μμ »
ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

πιο ομορφο!καλοριζικο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #289 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 20:29:50 μμ »
αλήθεια ρε Γιώργο; Το βρίακεις πιο όμορφο; Εγώ να σου πω την αλήθεια, θέλω να το δω στο φως της ημέρας για να αποφασίσω.
Νομίζω ότι τους ήθελα τους αριθμούς λίγο πιο φωτεινούς όπως ήταν στην μεταλλική!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 20:30:35 μμ »
αλήθεια ρε Γιώργο; Το βρίακεις πιο όμορφο; Εγώ να σου πω την αλήθεια, θέλω να το δω στο φως της ημέρας για να αποφασίσω.
Νομίζω ότι τους ήθελα τους αριθμούς λίγο πιο φωτεινούς όπως ήταν στην μεταλλική!
θα μας πεις αυριο  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #291 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 20:39:05 μμ »
θα μας πεις αυριο  :)

Πάντως σίγουρα θα πω την αλήθεια! Γιατί ούτως ή άλλως θα πρέπει να μάθω να ζω με τη νέα στεφάνη, γιατί αλλιώς θα πρέπει να αγοράσω καινούργια, αφού η παλιά ήταν τόσο καλά κολλημένη, που βγαίνοντας στράβωσε. Απ᾽´ότι μου είπε, μόνο στα rolex δεν παθαίνει σίγουρα τίποτα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #292 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 22:17:44 μμ »
Νομιζω οτι είναι ωραίο το αποτέλεσμα.

Sent from my Xperia T using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #293 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 22:30:40 μμ »
Νομιζω οτι είναι ωραίο το αποτέλεσμα.

Sent from my Xperia T using Tapatalk

Ξέρεις τί γίνεται; Οι αριθμοί μωρέ δεν είναι τόσο έντονοι! Αλλά θα δούμε αύριο..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 22:53:38 μμ »
Χαρη οι αριθμοί δεν είναι έντονοι και το βραδυ χανονται υπο γωνια, γιατί υπάρχει επίστρωση επάνω τους (σε αντίθεση με την αλουμινένια), η επίστρωση αυτή όμως είναι που εκτός από προστασία (δεν χαράζεται) θα σου δίνει στο φώς της ημέρας (και κυρίως κάτω από ήλιο) δοαφορετικά χρώματα ανάλογα την γωνία, πότε θα την βλέπεις μαύρη, πότε μπλε και πάει λέγοντας, δες το αυριο και ελα να μου πεις.... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #295 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 22:58:55 μμ »
Χαρη οι αριθμοί δεν είναι έντονοι και το βραδυ χανονται υπο γωνια, γιατί υπάρχει επίστρωση επάνω τους (σε αντίθεση με την αλουμινένια), η επίστρωση αυτή όμως είναι που εκτός από προστασία (δεν χαράζεται) θα σου δίνει στο φώς της ημέρας (και κυρίως κάτω από ήλιο) δοαφορετικά χρώματα ανάλογα την γωνία, πότε θα την βλέπεις μαύρη, πότε μπλε και πάει λέγοντας, δες το αυριο και ελα να μου πεις.... ;)

Άντε ρε Γιώργο! Εσένα περίμενα να ποστάρεις...Είσαι ο πλέον ειδικός! Περιμένω όπως είπα και παραπάνω αύριο..
Πώς κρίνεις το γεγονός ότι στο βγάλσιμο στράβωσε η μεταλλική;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:03:00 μμ »

Άντε ρε Γιώργο! Εσένα περίμενα να ποστάρεις...Είσαι ο πλέον ειδικός! Περιμένω όπως είπα και παραπάνω αύριο..

Η πολύ καλή κόλα (σίγουρα καλύτερη απο αυτη που ειχε το δικο μου μιας και δεν ζορίστηκα) η ο τεχνικός που σου την άλλαξε την τραβηξε μονοπλευρα μολις ανασηκωθηκε λίγο και δεν συνεχισε ομοιόμορφα γυρω γυρω....(εικασιες κανω, να μην παρεξηγηθω, δεν ημουνα μπροστα..)

Βαλε μια φωτο απο την στραβη στεφανη αν ειναι ευκολο (να φαίνεται ποση μεντα εχει παρει) να σου πω αν επανερχεται.... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:08:02 μμ »
Και αλλη μια από το (πλεον) πρασινακι  ;D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #298 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:08:48 μμ »

Η πολύ καλή κόλα (σίγουρα καλύτερη απο αυτη που ειχε το δικο μου μιας και δεν ζορίστηκα) η ο τεχνικός που σου την άλλαξε την τραβηξε μονοπλευρα μολις ανασηκωθηκε λίγο και δεν συνεχισε ομοιόμορφα γυρω γυρω....(εικασιες κανω, να μην παρεξηγηθω, δεν ημουνα μπροστα..)

Βαλε μια φωτο απο την στραβη στεφανη αν ειναι ευκολο (να φαίνεται ποση μεντα εχει παρει) να σου πω αν επανερχεται.... ;)

Επειδή είναι φίλος και ήμουν μπροστά έκανε το παν να τη σώσει, αλλά η άτιμη η κόλλα ήταν σε μεγάλη ποσότητα.Ενώ η κεραμική είχε αυτοκόλλητο, που σημαίνει ότι ίσως θα βγει πιο εύκολα....Εντάξει ..δεν πειράζει - έτσι κι αλλιώς 15 ευρώ κάνει...δε βαριέσαι!
Δυστυχώς δεν επανέρχεται...ενώ η
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #299 στις: Νοέμβριος 08, 2013, 23:10:10 μμ »
Και αλλη μια από το (πλεον) πρασινακι  ;D

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Απρόσμενα (για μένα) ωραίο το πράσινο!!! Υπέροχο θα έλεγα!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions