0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 08, 2013, 16:58:48 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 08, 2013, 16:56:39 μμΟι στεφάνες αφίχθησαν!!Λέω το απογευματάκι να πάω να μου την αλλάξει ο ωρολογάς μου. Σκέφτομαι πρώτα να βάλω την κεραμική τη μαύρη.ωραια ,περιμενουμε φωτο!εννοείται, αλλά αύριο με το φως της ημέρας καλύτερα!
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 08, 2013, 16:56:39 μμΟι στεφάνες αφίχθησαν!!Λέω το απογευματάκι να πάω να μου την αλλάξει ο ωρολογάς μου. Σκέφτομαι πρώτα να βάλω την κεραμική τη μαύρη.ωραια ,περιμενουμε φωτο!
Οι στεφάνες αφίχθησαν!!Λέω το απογευματάκι να πάω να μου την αλλάξει ο ωρολογάς μου. Σκέφτομαι πρώτα να βάλω την κεραμική τη μαύρη.
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 08, 2013, 17:21:40 μμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 08, 2013, 16:58:48 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 08, 2013, 16:56:39 μμΟι στεφάνες αφίχθησαν!!Λέω το απογευματάκι να πάω να μου την αλλάξει ο ωρολογάς μου. Σκέφτομαι πρώτα να βάλω την κεραμική τη μαύρη.ωραια ,περιμενουμε φωτο!εννοείται, αλλά αύριο με το φως της ημέρας καλύτερα!ok,τελικα η κεραμικη τι χρωμα εχει?
ΠΡΙΝΜΕΤΑ
αλήθεια ρε Γιώργο; Το βρίακεις πιο όμορφο; Εγώ να σου πω την αλήθεια, θέλω να το δω στο φως της ημέρας για να αποφασίσω.Νομίζω ότι τους ήθελα τους αριθμούς λίγο πιο φωτεινούς όπως ήταν στην μεταλλική!
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 08, 2013, 20:29:50 μμαλήθεια ρε Γιώργο; Το βρίακεις πιο όμορφο; Εγώ να σου πω την αλήθεια, θέλω να το δω στο φως της ημέρας για να αποφασίσω.Νομίζω ότι τους ήθελα τους αριθμούς λίγο πιο φωτεινούς όπως ήταν στην μεταλλική!θα μας πεις αυριο
Νομιζω οτι είναι ωραίο το αποτέλεσμα.Sent from my Xperia T using Tapatalk
Χαρη οι αριθμοί δεν είναι έντονοι και το βραδυ χανονται υπο γωνια, γιατί υπάρχει επίστρωση επάνω τους (σε αντίθεση με την αλουμινένια), η επίστρωση αυτή όμως είναι που εκτός από προστασία (δεν χαράζεται) θα σου δίνει στο φώς της ημέρας (και κυρίως κάτω από ήλιο) δοαφορετικά χρώματα ανάλογα την γωνία, πότε θα την βλέπεις μαύρη, πότε μπλε και πάει λέγοντας, δες το αυριο και ελα να μου πεις....
Παράθεση από: cupra73 στις Νοέμβριος 08, 2013, 22:53:38 μμΧαρη οι αριθμοί δεν είναι έντονοι και το βραδυ χανονται υπο γωνια, γιατί υπάρχει επίστρωση επάνω τους (σε αντίθεση με την αλουμινένια), η επίστρωση αυτή όμως είναι που εκτός από προστασία (δεν χαράζεται) θα σου δίνει στο φώς της ημέρας (και κυρίως κάτω από ήλιο) δοαφορετικά χρώματα ανάλογα την γωνία, πότε θα την βλέπεις μαύρη, πότε μπλε και πάει λέγοντας, δες το αυριο και ελα να μου πεις.... Άντε ρε Γιώργο! Εσένα περίμενα να ποστάρεις...Είσαι ο πλέον ειδικός! Περιμένω όπως είπα και παραπάνω αύριο..Πώς κρίνεις το γεγονός ότι στο βγάλσιμο στράβωσε η μεταλλική;
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 08, 2013, 22:58:55 μμΠαράθεση από: cupra73 στις Νοέμβριος 08, 2013, 22:53:38 μμΧαρη οι αριθμοί δεν είναι έντονοι και το βραδυ χανονται υπο γωνια, γιατί υπάρχει επίστρωση επάνω τους (σε αντίθεση με την αλουμινένια), η επίστρωση αυτή όμως είναι που εκτός από προστασία (δεν χαράζεται) θα σου δίνει στο φώς της ημέρας (και κυρίως κάτω από ήλιο) δοαφορετικά χρώματα ανάλογα την γωνία, πότε θα την βλέπεις μαύρη, πότε μπλε και πάει λέγοντας, δες το αυριο και ελα να μου πεις.... Άντε ρε Γιώργο! Εσένα περίμενα να ποστάρεις...Είσαι ο πλέον ειδικός! Περιμένω όπως είπα και παραπάνω αύριο..Πώς κρίνεις το γεγονός ότι στο βγάλσιμο στράβωσε η μεταλλική;Η πολύ καλή κόλα (σίγουρα καλύτερη απο αυτη που ειχε το δικο μου μιας και δεν ζορίστηκα) η ο τεχνικός που σου την άλλαξε την τραβηξε μονοπλευρα μολις ανασηκωθηκε λίγο και δεν συνεχισε ομοιόμορφα γυρω γυρω....(εικασιες κανω, να μην παρεξηγηθω, δεν ημουνα μπροστα..)Βαλε μια φωτο απο την στραβη στεφανη αν ειναι ευκολο (να φαίνεται ποση μεντα εχει παρει) να σου πω αν επανερχεται....
Και αλλη μια από το (πλεον) πρασινακι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.