Καλησπερα και παλι... Ασχετως που δεν μπορω να συναγωνιστω τον Γρηγορη (Greg) που ειναι μαστερ στις παρουσιασεις και εχει ηδη κανει μια εξαιρετικη παρουσιαση για το συγκεκριμενο ρολοι καθως το πηρε πολυ πριν απο εμενα, νομιζω πως οφειλω κι εγω με τη σειρα μου, να αφιερωσω λιγα χρονο και να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας για το συγκεκριμενο ρολοι...

Ενα ρολοι που σταθηκε υποφηφιο προς αγορα απο την πρωτη στιγμη που αποφασισα να ασχοληθω σοβαρα με το αθλημα, αλλα κατι δε μου κολλουσε στην αρχη, λιγο το βουργουνδι (δεν ειχε διαθεσιμο το μαυρο), λιγο οτι δε γνωριζα απο μηχανισμους, ιστοριες... Και μου ξεφυγε...

Να ομως που τελικα τα πραγματα ηταν αναποφευκτα και ηταν γραφτο να καταληξει στα χερια μου! Χωρις δευτερη σκεψη λοιπον και αφου θελουμε να πηγαινουμε στα σιγουρα η αποφαση παρθηκε συνειδητα!
Tudor Heritage Black Bay (Black)

Λιγα πραγματα για το ρολοι, καθως οι περισσοτεροι γνωριζετε ηδη τα χαρακτηριστικα του καλυτερα απο εμενα:
ΣυσκευασιαΥπεροχο κουτι λακας που εκπεμπει πολυτελεια με πολυ ωραιο και περιποιημενο εσωτερικο...

ΚασαΚασα απο ατσαλι στα 41mm γυαλισμενη στα πλαγια και με πολυ ωραιο σατινε φινιρισμα.
BezelΜαυρο ματ ανοδιωμενο αλουμινιο.
ΚρυσταλλοΠανεμορφο πομπε σαπφειρι κρυσταλλο που προεξεχει ελαφρως απο το μπεζελ.
DialΜαυρο καντραν με χρυσες λεπτομερειες στους δεικτες και τις ωρες, μπρονζε ενδειξεις και επιγραφη 3 σειρων που βγαζει μια βινταζια και διαχρονικοτητα σε ολο το μεγαλειο της.
ΜπρασελεΕξαιρετικης ποιοτητας ατσαλινο μπρασελε με σατινε φινιρισμα, που δε χορταινεις να το πιανεις (τοσο απαλο και μαλακο ειναι) σε συνδυασμο με ωραιο, προσεγμενο και ποιοτικο ανδιπλουμενο clasp που συμπεριλαμβανει εσωτερικα "Τudor Geneve, Swiss made" και εξωτερικα σχηματιζει την ασπιδα σε συνδυασμο με το το ονομα της εταιριας.
Εχει επιπροσθετα κι ενα νατο μεσα (αχρειαστο για μενα).

ΜηχανισμοςΑυτοματος μηχανισμος in house με το εντυπωσιακο power reserve εως και 70 ωρες (Manufacture Calibre MT5602 - COSC).
ΚορωναΕντυπωσιακη βιδωτη κορωνα με το τριανταφυλλο της Tudor χαραγμενο.
Waterproof200m
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!

Ευχομαι πραγματικα να απολαμαβανετε τις νεες αγορες σας ακριβως οπως απολαυσα κι εγω τη συγκεκριμενη, με τον ιδιο ενθουσιασμο και να πραγματοποιησετε οποιον στοχο εχετε κλειδωσει!

ΥΓ. Οταν δινεις 3k δεν εχεις στο μυαλο σου το vfm... Στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως ειναι ο ορισμος του! Σχεδον κανεις αλλος δε σου προσφερει ολα αυτα σε τετοια τιμη!