Πολύ σωστή η παρατήρηση, συμφωνώ απόλυτα και το ακολουθώ πάντα και παντού, όχι μόνο με τα παιδιά, αλλά με οποιαδήποτε προσωπική φωτογραφία.
Οι περισσότερες πάντως από τις παραπάνω είναι από παλιά και τα παιδιά δεν είναι καθόλου παιδιά πια... Όπως και οι γονείς τους 
Καλημέρα από Ανταρκτική.
Ετσι ακριβώς είναι, όπως τα λέει ο Βασίλης.
α. Τα παιδιά αυτά, ΠΛΕΟΝ, δεν είναι παιδιά.
β. Ποτέ δεν κατάλαβα ΓΙΑΤΙ, δεν "ανεβάζουμε" φωτό από τα παιδιά. Θα μας τα ματιάσουν ? Θα τους κάνουνε μάγια ? Θα μας τα απαγάγουν και θα ζητήσουν λύτρα ?
γ. Πλέον, όπως είναι απολύτως γνωστό, ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ελάχιστα είναι τα μέρη όπου ΔΕΝ ΜΑΣ φωτογραφίζουν / βιντεοσκοπούν. Ποια η διαφορά, όταν εγώ "ανεβάζω" μία φωτό, όταν από κάπου προς την φωτό, και από την φωτό προς κάπου αλλού, "αποθανατίζομαι" σε δεκάδες κάμερες, μαγαζιών - σπιτιών - μετρού - τροχαίας - της ΝΑΣΑ - του Γκουγκλ ?
δ. Οταν "αναρτάς" φωτό προσωπικού περιεχομένου, φυσικά και είσαι απολύτως υπεύθυνος για οιαδήποτε συνέπεια. Οταν εγώ, πάω στον Υμηττό, με το ποδήλατο, με έχουν καταγράψει όλες οι προηγούμενες κάμερες, με ανεξέλεγκτη χρήση, ακόμα μέχρι και οι κάμερες της Αττικής οδού, και ΟΧΙ για ταχύτητα.

ε. Οι κίνδυνοι είναι, όταν βάζεις φωτό, πρόσφατες ή και "ευαίσθητες", σε άλλα μέρη, ή και στα cloud, στα "υδατα", και στα, για να είμαστε και επίκαιροι, "χιόνια." Εκεί, μπορεί οι "ψαράδες", να βγάλουν "ψάρι".
στ. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς, προστατεύονται από τα "ηλεκτρονικά" τους ίχνη, που σε κάποιους πονηρούς, μπορεί να δίνουν πληροφορίες. Ο νοών νοείτο.
Για να το κλείσω.
Ευπρόσδεκτες οι παραινέσεις / συμβουλές / υποδείξεις, εξ άλλου, αυτός είναι και ο σκοπός αυτής της κοινότητας, αλλά, ας έχουμε και ένα μέτρο, του ποιός - που - πως - γιατί.
Κάτι "κότες", φωνάζουν τους παπαράτσι για ένα στιγμιότυπο με τον έτσι τους, και το μωρό τους, για να επικαιροποιηθούν, λές και νοιάζεται κανένας, αλλά, έχουν συμφωνία, να πιξελάρουν τα παιδιά, τα αυτοκίνητα, τις τσάντες από τα μαγαζιά.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.