Ωραίο θέμα Γιώργο και ΠΑΝΤΑ επίκαιρο.. ωστόσο να συμπληρώσω μακριά και από το ζεστό νερό και στο αλμυρό πάντα ξέβγαλμα σχολαστικό..
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συζητηθηκε και πιο πάνω το θέμα των υδρατμών και κατ' επέκταση του ζεστού νερού που αναφέρεις εσύ.
Είναι όμως κάτι που ποτέ μου δεν κατάλαβα και προσωπικά το θεωρώ αστείο. Να αγοράζεις ένα ρολόι με μεγάλη υδατοστεγανότητα και να σε φοβίζει το ζεστό νερό.
Μου θυμίζει ένα περιστατικό όταν πριν από μερικά χρόνια αγορασα από μεγάλο κατάστημα του κέντρου το breitling seawolf με 3000m!!! υδατοστεγανότητα. Καρούμπαλο κανονικό.
Αφού λοιπόν πλήρωσα κι έκανα να φύγω, με προλαβαίνει ο καταστηματάρχης και μαζί με τα καλορίζικα μου λέει και την επική ατάκα ".....και να θυμαστε, μακριά από ζεστό νερό και υδρατμούς. Μπορεί να του κάνουν ζημιά".
Να κλάψω; Να γελασω; Δεν ήξερα τι να κάνω.
Ρε μάστορα, μου ήρθε να του πω, εδώ αγοράζεις ένα seiko 5αρακι στα 100m και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Σε βγάζει παλικάρι μέχρι τα γεράματα. Κι εσύ μου λες ότι θα έχω πρόβλημα με αυτό που έχει retail 3400€;;;
Προσωπικά πάντως, παρ' όλο που αρκετά συχνά φοράω ρολόι στο μπάνιο, δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα.
Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk