Αποστολέας Θέμα: Εσείς ποιο Rolex θα παίρνατε;  (Αναγνώστηκε 22681 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Εσείς ποιο Rolex θα παίρνατε;
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 12:40:15 μμ »
.....................Τωρα αν αυτο που γουσταρει το εχουν και μερικες βιζιτες δεν φταιει η εταιρια για αυτο.

Μα και οι βίζιτες, marketing κάνουν.  ;)  Αποκτούν αυτό που γουστάρει το πλήθος, για να είναι πιο επιθυμητές.  :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουάριος 12, 2018, 17:01:10 μμ »
Να κανω εγω μια ερωτηση?Εχω π.χ λεφτα να παρω ενα καλο(ακριβο) αμαξι.Μου αρεσουν πολυ τα αμαξια και θελω κατι καλο.Επειδη υπαρχουν ενα σωρο χαζογκομενοι-νες επιδηξιομανεις σημαινει οτι και εγω δεν θα παρω αυτο που μου αρεσει?Συμφωνοι,με λιγοτερα λεφτα μπορω να παρω ενα Skoda Superb αντι για το A5 Sportback.Και τι εγινε?Επειδη κυκλοφορουν πολλες νεοπλουτες βιζιτες με Ferrari και Lamborgini δεν θα τις παρει ο πραγματικος λατρης?Ο ανθρωπος κανει το ρολοι και οχι το αντιστροφο

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες το και ανάποδα όμως (δε καταλαβαίνω πως μπήκε το οικονομικό στη συζήτηση, κανείς δε μίλησε για λιγότερα λεφτά).
Ας πούμε πως το Rolex είναι μια Mercedes (που είναι και μια ορθολογική ταύτιση). Ας κάνουμε και μια υπόθεση εργασίας ότι είναι της τάξης των 60.000€. Ας πούμε ότι για τους δικούς μου λόγους δε γουστάρω τη Mercedes που έχει αγοράσει και η "κουτσή Μαρία", πιστεύεις πως αν διαθέσω 60.000€ δε θα βρω ένα αξιόλογο αυτοκίνητο (που δεν θα είναι Scoda, θα μπορούσε π.χ. να είναι ένα ωραιότατο Volvo), πρέπει σόνυ και καλά να πάρω Mercedes.
Αντίστοιχα αγαπητέ, δε θέλω να δώσω 8.000€ για ένα Rolex Sub, με αυτά τα λεφτά.... ουουουουου, έχω ένα σωρό επιλογές που και πολυτελείς θα είναι και θα αρέσουν ΣΕ ΕΜΕΝΑ (όπως αρέσουν σε πολλούς και διάφορους τα Rolex).

Ζούμε για να σε δούμε με ρολεξ στον καρπό, που θα πάει., Πες πες πες, θα βλέπεις ρολεξ στα όνειρα σου..  :D

Με Rolex Explorer II αν κερδίσω στο τζόκερ θα μπορούσε να συμβεί (αφού αγόραζα καμιά δεκαριά άλλα πρωτίστως). Με SUB και ο Highlander να είσαι δε θα με δεις ποτέ  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mouziko

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 10:31:15 πμ »
γενικώς στα σχέδια έχει μία μετριότητα η ρολεξ (αντίθετα με την ποιότητα), δεν θα έπερνα σίγουρα diver
απο τα υπόλοιπα το datejust δεν μου αρέσει η σταγόνα, στο daydate επιπλέον η ημέρα είναι άσχετη (στο σεικο 5 φαίνεται πιο καλά, συμμετρικά, compact κλπ.)
άρα μένει το oyster perpetual, και το milgauss που μου αρέσουν, αλλά όχι τα σημερινά σχέδια στο καντράν
exporer I τελευταιό και καταϊδρωμένο, τα άλλα απορίπτονται, αν μου τα έδιναν θα τα πουλάγα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος diomidis

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 23:38:08 μμ »
Εγω παλι λεφτα για rolex δεν  βλεπω να ξαναδωσω.Μου ειναι αδιαφορα σχεδον ολα τα μοντελα εκτος απο το καινουργιο 116518LN Gold με το rubber.Εφτασα κοντα αλλα δεν το αποφασισα.Σχεδιαστικα γενικα εχει κολλησει

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Απρίλιος 09, 2018, 02:53:23 πμ »
Αν έπρεπε οπωσδήποτε να πάρω Rolex θα έπαιρνα το Airking,φυσικά όμως αντί γι αυτό θα αγόραζα το gs sbgh001 η το 005
:-)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος BabisStinson

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Απρίλιος 09, 2018, 10:58:51 πμ »
Μιας και το πιο αγαπημένο μοντέλο της Rolex δεν είναι στην ψηφοφορία, το Deepsea:

Ψήφο στο Submariner και ιδιαίτερα στο πρασινάκι  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions