Δεν υπάρχει σύγκριση, ούτε καν ενδοεταιρική.
Το Sub ND είναι η επιτομή της ωρολογοποιίας. Ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις, και με όλα τα χρήματα του τζοκερ και
με τα χρήματα του κόπου σου.
Πέρα από τα προφανή......είναι το ρολόι χωρίς περιορισμούς, το ρολόι που φοριέται παντύ και πάντα, σε κάθε περίσταση,24-7-365.
Αν παίζεις άνετα στην χρηματική κατηγορία, μπορείς να πάρεις όποιο να'ναι, και σίγουρα θα το ευχαριστηθείς, και όποτε θες το αλλάζεις.
Αν έχεις βάλει έναν ρολογοστόχο που θα τον πιάσεις με τις ρεαλιστικές σου δυνάμεις σε βάθος χρόνου,
που θα προσπαθήσεις αρκετά για να τον πιάσεις και που πρέπει να πληρεί όσο το δυνατόν περισσότερες προδιαγραφές....
τότε ζητάς
-άρτια σχεδίαση, κλασσική δοκιμασμένη στο χρόνο που σου προσφέρει την εγγύηση ότι δεν πρόκειται να την βαρεθείς
-απόλυτη χρηστικότητα που δεν θέλει ειδικό dress code, δεν θέλει συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας
-κάτι που να το φοράς άνετα και να το νιώθεις ταιριαστό σε σένα, να έχει έναν χαρακτήρα tool, όχι να είναι για Σαουδική Αραβία
-να έχει μια δικαιολογία ιστορικότητας, ιστορικής συνέπειας,τεχνολογίας, καινοτομίας, πρωτοπορίας και απόλυτου dna
Με το προφίλ του "παίρνω ρολεξ γιατί ξέρω γιατί το παίρνω"........εμένα πρώτα μου ταιριάζει το ND.