Μακάριοι όσοι αποφάσισαν να μην πάρουν μέρος στη φετινή κοκορομ... κλήρωση. 

Αυτοί θα λογοδοτήσουν

Οταν συμμετέχεις, συμμετέχεις πλήρως σε όλες τις εκδηλώσεις.

Και μία συμμετοχή, είτε στην κλήρωση δώρου, είτε σε κάποια συνάντηση, είτε στην χαρά για ένα απόκτημα ενός μέλους, δείχνει την καλή προδιάθεση και ειλικρινή επικοινωνία με άτομα που έχουν τις ίδιες "ανησυχίες".
Και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, είναι η "βοήθεια" που όλοι ζητάμε, για να μαθαίνουμε.
Δεν νοείται το "τα δικά μου, δικά μου, και τα δικά σας, δικά μου".
Δεν νοείται το "κάνεις λάθος", χωρίς να αναφέρεις το τι θεωρείς λάθος και γιατί.
Δεν νοείται το "αυτό είναι το καλύτερο", επειδή απλώς, έτυχε εμένα να μου αρέσει, και δεν αποδέχομαι οτιδήποτε άλλο.
Δεν νοείται το "σιγά το ..........., δεν αξίζει, υπάρχουν καλύτερα". Δείχνει έλλειψη κοινωνικής μόρφωσης.
Το να αναρτάς φωτό όπως και να εκφράζεις απόψεις, είναι η έννοια του φόρουμ. Και αν αυτές εκφράζονται κοσμίως, με σεβασμό στους άλλους, στις προτιμήσεις τους, τις οικονομικές τους δυνατότητες, κλπ, ακόμα καλύτερα.
Αν είναι να βλέπουμε μόνο φωτό, ανευ σχολίων, απόψεων, εμπειριών, δεν χρειάζονται τα εξειδικευμένα φόρουμ. Ανοίγουμε και βλέπουμε και τις καταχωρίσεις των κατασκευαστών.
Εκτός και εάν έχω λάθος εντύπωση για τα φόρουμ, οπότε να πω στην νοσοκόμα να μου τα ξαναεξηγήσει.