1. Το Rootbeer πανέμορφο, θερμό και sexy. Ρολόι για μουσικάρες με πούρο και ρούμι !!!
2. Offshore δοκίμασα για πρώτη φορά. Ποτέ δεν μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Πάντα το θεωρούσα υπερβολικό, όχι ότι δεν είναι, και αδιάφορο. Το φόρεσα και έπαθα κάτι. Υπέροχη αίσθηση στον καρπό, πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερο. Πεντάμορφο τέρας!
3. Πρώτη μου εμπειρία και με το Fifty Fathoms που το είχα στο μυαλό μου ώς το κορυφαίο καταδυτικό, το είχα εξιδανικεύσει και ήταν grail. Δεν εντυπωσιάστηκα. Όμορφο αλλά δεν μου έκατσε καλά. Δεν το ένιωσα άνετο στον καρπό μου. Ίσως να έφταιξε το λουράκι του που είναι σκληρό και δύσκαμπτο. Ίσως πρέπει να το δοκιμάσω ξανά.
1. Συμφωνώ ! Ειδικά με την σειρά 4 , άντε 5, κααι με Τζούμπιλυ. Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο . Από μλκ ΜΟΥ δεν το έχω

2. Ωχχχχχχχχ σε βλέπω σύντομα να φοράς ένα.

Το σκέτο, μ
Ε άρεσε, και πήγα να το πάρω. Ακόμα τρέχω από την τιμή, ακόμα και τότε. Που τα κορωνάτα κάνανε 3-4, και αυτό, 15
+. Τοτε. Τέλη '80's. Τώρα το χάσμα, γεφυρώνεται. Αλλά θέλει το μπρασελεδάκι του. Του δίνει άλλη όμορφιά.
3. Προσπάθησαν να με πείσουν ότι είναι το καταλληλο για εμένα. Καταδυτικό. ΙΜΟ, ακόμα και το Duro και κάθεται καλύτερα, και είναι και πιο όμορφο.
Γενικά, συμφωνώ μαζί σου.