0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραιο. Εχει γουστο ο ιδιοκτητης του
Πολύ όμορφο αλλά δεν θα κιτρινισει αυτό αργότερα?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GA-2100SKE (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
οπα... κατσε... θες να πεις οτι εγω δεν εχω;;;;
Πάλι όξω ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)@Wagner669
οπα... κατσε... θες να πεις οτι εγω δεν εχω;;;; υπάρχει αυτο το ενδεχόμενο, αλλά υπάρχουν δυο λύσειςa - τα πλαστικά (bezel + λουρακια) υπάρχουν σαν ανταλλακτικά μπορεις να τα αγοράσεις απο την Casiob - οι κινεζοι έχουν κάνει θαύματα με τα κιτ μετατροπής των GA2100(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τα έχω δει να παίζουν αρκετά στο ίντερνετ αυτά, δεν ξέρω τι λένε από ποιότητα αλλά εμφανισιακά είναι πολύ ωραία. Αυτό το μοντέλο σε κόκκινο (δεν ξέρω κωδικό) με το κιτ μετατροπής θα μου άρεσε πολύ! (ναι, ξέρω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον κιτς )
Καλημέρα.Το Orient ενός φίλου μου που ήρθε σήμερα από το μαγαζί. Στιβαρό ρολόι κ αρκετά ποιοτικό. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν αποτυπώνεται η ομορφιά(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.