0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βρε τι έπαθα ο άνθρωπος νυχτιάτικα. Μη σας πω ότι στον ύπνο μου έβλεπα πανέρια κι όλο πετάγονταν ο Αλέξανδρος και έλεγε "δώσ' το λίγο να το δω, δεν θα μου πέσει" και ξυπνούσα με 120 παλμούς!
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 17, 2020, 13:30:37 μμΜπα; eco drive εσυ;
Παράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 17, 2020, 13:20:21 μμΒρε τι έπαθα ο άνθρωπος νυχτιάτικα. Μη σας πω ότι στον ύπνο μου έβλεπα πανέρια κι όλο πετάγονταν ο Αλέξανδρος και έλεγε "δώσ' το λίγο να το δω, δεν θα μου πέσει" και ξυπνούσα με 120 παλμούς! Πάρτο και τρέχα
Μη πείτε "ωραίο είναι, πάρ' το!".Αυτό το ξέρω γμτ!!!!
Παράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 24, 2020, 12:23:06 μμΜη πείτε "ωραίο είναι, πάρ' το!".Αυτό το ξέρω γμτ!!!! Με τον Σταλονε είσαι;Χαιρετίσματα!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Ιούνιος 24, 2020, 12:29:56 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 24, 2020, 12:23:06 μμΜη πείτε "ωραίο είναι, πάρ' το!".Αυτό το ξέρω γμτ!!!! Με τον Σταλονε είσαι;Χαιρετίσματα!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε χαιρετάει κι αυτός Μάριε!
Έχει δώσει μάχες βλέπω!Συναδέλφου;Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.