0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Spyoly στις Ιούνιος 09, 2020, 12:15:43 μμΡολογαρα,αλλά το υπολογίζω περίπου 300γρ Χρησιμοποιείται και σαν ρόπαλο Αλλα ειναι ρολογαρα Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολογαρα,αλλά το υπολογίζω περίπου 300γρ
Ρολογαρα,αλλά το υπολογίζω περίπου 300γρ 😱😄
host pictures
Ο φίλος το φοράει καθημερινά γι αυτό και είναι λίγο τσαλακωμένο 😳🙃
Βρε τι έπαθα ο άνθρωπος νυχτιάτικα. Μη σας πω ότι στον ύπνο μου έβλεπα πανέρια κι όλο πετάγονταν ο Αλέξανδρος και έλεγε "δώσ' το λίγο να το δω, δεν θα μου πέσει" και ξυπνούσα με 120 παλμούς!
Παράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 17, 2020, 13:20:21 μμΒρε τι έπαθα ο άνθρωπος νυχτιάτικα. Μη σας πω ότι στον ύπνο μου έβλεπα πανέρια κι όλο πετάγονταν ο Αλέξανδρος και έλεγε "δώσ' το λίγο να το δω, δεν θα μου πέσει" και ξυπνούσα με 120 παλμούς! Του το δωσες ρε χαϊβανι ή σταθηκες στο υψος σου ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Spyoly στις Ιούνιος 13, 2020, 14:40:50 μμΟ φίλος το φοράει καθημερινά γι αυτό και είναι λίγο τσαλακωμένο 😳🙃 Εμείς εδώ είχαμε έναν ατσαλάκωτο. Φυλακή τον πήγαν!
Παράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 17, 2020, 13:20:21 μμΒρε τι έπαθα ο άνθρωπος νυχτιάτικα. Μη σας πω ότι στον ύπνο μου έβλεπα πανέρια κι όλο πετάγονταν ο Αλέξανδρος και έλεγε "δώσ' το λίγο να το δω, δεν θα μου πέσει" και ξυπνούσα με 120 παλμούς! σου παει!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.