0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταπληκτικό ρολόι το IWC. Είναι πραγματικά tool watch. Λιιιιγο πιο κοντό να ήταν.
....το τρίτο, ( ...ο κλασικός φίλος ) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 05, 2020, 19:56:00 μμ....το τρίτο, ( ...ο κλασικός φίλος ) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ο γνωστος φιλος?
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 06, 2020, 12:25:42 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 05, 2020, 19:56:00 μμ....το τρίτο, ( ...ο κλασικός φίλος ) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ο γνωστος φιλος?Οχι ο Πρέκας. Αλλος.
Αααα θέλω να μου πεις πως τους διάλεγες τους φίλους
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 06, 2020, 15:56:37 μμΑααα θέλω να μου πεις πως τους διάλεγες τους φίλους Από το ρολόι που φορούσαν
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 06, 2020, 16:19:26 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 06, 2020, 15:56:37 μμΑααα θέλω να μου πεις πως τους διάλεγες τους φίλους Από το ρολόι που φορούσαν Κάτι τέτοιο φαντάστηκα
....και αν δεν ήταν καλό, τους έβαζα και αγόραζαν ένα. Αν ήταν καλό, τους έβαζα και έπαιρναν και ένα Cool !
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 06, 2020, 17:19:59 μμ....και αν δεν ήταν καλό, τους έβαζα και αγόραζαν ένα. Αν ήταν καλό, τους έβαζα και έπαιρναν και ένα Cool ! Αααα έχω και τα cool να σου δωκωωωω
Ρολογαρα,αλλά το υπολογίζω περίπου 300γρ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.