0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: micraSport στις Μάιος 25, 2020, 06:54:15 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΚαλημέρα όοοοοοοοοοοολη μέρα.Δείχνει η κορώνα λιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ξεβίδωτη ? Πολύ όξω είναι.
Είναι πολύ ξεβίδωτη, αυτή την εβδομάδα φοράει ένα Bulova και του την ξεβίδωσα για να του φτιάξω την ώρα.
Παράθεση από: micraSport στις Μάιος 25, 2020, 14:48:34 μμΕίναι πολύ ξεβίδωτη, αυτή την εβδομάδα φοράει ένα Bulova και του την ξεβίδωσα για να του φτιάξω την ώρα. Ωραίος!!Ποίο bulova?
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 25, 2020, 14:50:39 μμΠαράθεση από: micraSport στις Μάιος 25, 2020, 14:48:34 μμΕίναι πολύ ξεβίδωτη, αυτή την εβδομάδα φοράει ένα Bulova και του την ξεβίδωσα για να του φτιάξω την ώρα. Ωραίος!!Ποίο bulova?Θα το βγάλω φωτό στο χέρι μου, μόλις το βγάλει.
Ωραίους φίλους έχεις
Παράθεση από: Sgw στις Μάιος 25, 2020, 16:54:41 μμΩραίους φίλους έχειςΝαι να μας τους γνωρίσει
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 25, 2020, 16:57:48 μμΠαράθεση από: Sgw στις Μάιος 25, 2020, 16:54:41 μμΩραίους φίλους έχειςΝαι να μας τους γνωρίσει O πατριός της γυναίκας...
Τι μάτι έχεις βρε Γιώργο
Αον. Εχω εκπαιδευτεί, να βλέπω τα πάντα. Αν δεν τα έβλεπα, κινδύνευαν ζωές.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Βον. Εχω κόμπλεξ με τις κορώνες, μια και έτσι έχουν καταστραφεί ρολόγια. Ξεβίδωτη κορώνα=Πάει το ρολόι. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γον. Προσπαθώ να γράφω πολλά ποστς.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 25, 2020, 17:12:31 μμΓον. Προσπαθώ να γράφω πολλά ποστς. Θα σε φτασωωωω
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 25, 2020, 17:19:51 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 25, 2020, 17:12:31 μμΓον. Προσπαθώ να γράφω πολλά ποστς. Θα σε φτασωωωωΑστιεύομαι φυσικά. Το μόνο που δεν με απασχολεί. Για την παρέα είμαι εδώ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.