Καλημέρα στην παρέα
Τελικά έδωσα το Citizen CA 4210-24E(μεγάλο για τον καρπό μου), για όποιον θυμάται το θέμα που είχα ανοίξει, κι έμεινα με το Nighthawk. Αρχικά να πω οτι το Nighthawk είναι απλά έρωτας. Είναι απίστευτο, όπου το φόρεσα έχει μαγνητίσει τα βλέμματα, το φοράω και το χαζεύω απλά, χωρίς να με νοιάζει τι ώρα λέει. Πραγματικά δεν έχω λόγια, νομίζω οτι είναι must αγορά για κάποιον που ψάχνει αντίστοιχο ρολόι.
Αυτή η αγάπη μου για το Nighthawk μου έχει δημιουργήσει όμως το εξής πρόβλημα. Δεν θέλω να γίνει το beater ρολόι μου. Μου αρέσει να το φοράω στις εξόδους μου κατα κύριο λόγο. Πρόοριζα ως beater το CA 4210-24E, αλλά το μέγεθος του με οδήγησε στο να το πουλήσω και να βρίσκομαι στην αναζήτηση για ακόμα ένα ρολόι.
Το δίλημμα μου όμως είναι το εξής. Λόγω σχολής και μελλοντικού επαγγέλματος (οδοντίατρος) είμαι συνέχεια σε επαφή με ασθενείς, αιχμηρά αντικείμενα, αίματα, διαφορα υλικα (πχ σκονες) κλπ, και δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω ένα ρολόι παρόμοιου στυλ για να το φοράω στις κλινικές που έχω ή να πάρω ενα mi band ξερωγω απλά για να βλεπω την ώρα και να χτυπάει και καμια ειδοποίηση

Αν τελικά καταλήξω με κανα mi band, σκεφτόμουν να κοιτάξω για ένα dress watch, αν και κάτι τέτοιο θα περιορίσει λίγο τις ώρες που απολαμβάνω στο χέρι μου το Nighthawk.
Συνοψίζοντας, κοιτάμε
1) Beater ρολόι, το οποίο θα μου άρεσε να φέρνει σε ενα πιο μικρό Citizen CA 4210-24E. Σε αυτή την κατηγορία έχω δει και με ενδιαφέρουν το Seiko SSC081P1 κατα κύριο λογο (καθώς και το SRPA75K1 που είναι πρακτικά το ίδιο ρολόι χωρίς χρονογράφο και σε αυτόματο) και το Citizen BL5250-02L
2) Dress watch. Έχω ξεχωρίσει τα Citizen NH8350-83L (με αλλαγή σε καφέ λουράκι) και τα Orient Bambino
Όσο αφορά το μέγεθος θελω να κινηθώ σε 40-42 mm, σίγουρα όχι μεγαλύτερο, μάλλον όχι και μικρότερο. Το καφέ λουράκι ή το πιθανό ταίριασμα του ρολογιού με ένα τέτοιο, είναι επιθυμητό
Μπάτζετ 150 ευρώ, μαξ 200 για κάτι ξεχωριστό
Ευχαριστώ για το χρόνο σας