Αποστολέας Θέμα: η πρωτοχρονιά πλησιάζει (2 ψήφοι ο καθένας)!!  (Αναγνώστηκε 19272 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: η πρωτοχρονιά πλησιάζει (2 ψήφοι ο καθένας)!!
« Απάντηση #45 στις: Οκτώβριος 11, 2017, 18:30:02 μμ »
Aν και ίσως δεύτερο ζεζέ είναι υπερβολή...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτώβριος 11, 2017, 18:47:17 μμ »
Aν και ίσως δεύτερο ζεζέ είναι υπερβολή...

το εχω ψαξει αuτο αλλα δυστυχως πλεον ειναι σχεδον αδυνατο να το βρει κανεις,  αν θυμαμαι καλα ενας απο εδω μεσα το φοραει, πολυ αjιοπρεπες.

το καλο ειναι πως υπαρχουν επιλογες και ολες μια και μια, τα προβληματα τοψ 1ου κοσμου ειν' παντα ευπροσδεκτα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτώβριος 11, 2017, 18:54:23 μμ »
το marine big date ειναι απιστευτο, πως σοu φανηκαν τα lugs; ηταν οντως προεντεταμενα;

Σίγουρα.

Ίσως χρειάζεται χρόνος για να τα συνηθίσει κανείς στο μάτι..

ΤΟ κορυφαίο τέτοιου τύπου, IMO.

Σε χέρι φίλου (καρπός 17cm).

@ φιλοσοφείς και I like.  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 17:35:19 μμ »
για πανεράι ψάξε το 512. είναι 42 χιλιοστά και όμορφο ρολόι.
αν θες ρόλεξ, ξέχνα το 5αψήφιο. στη θέση σου θα πήγαινα στο νέο 43αρι (αν μπορείς να φορέσεις το φιφι50 και σου αρέσει αυτό το ρολόι, τότε σίγουρα θα μπορείς να φορέσεις και το 43αρι. επίσης αυτό το ρολόι δεν το βλέπεις στο χέρι του καθενός)
όμως για καταδυτικό σου προτείνω μια άλλη επιλογή: ψάξε το πλανετ οσεαν λικουιντ μέταλ με την 2500 μηχανή, το συλλεκτικό. θα βρεις μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, αλλά η τιμή τσούζει. όταν το συνάντησα στο δρόμο δεν κατάλαβα τί ακριβώς ήταν και όταν το κατάλαβα, πλέον ήταν αργά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 18:16:31 μμ »
όταν το συνάντησα στο δρόμο δεν κατάλαβα τί ακριβώς ήταν και όταν το κατάλαβα, πλέον ήταν αργά
περίεργα μιλάς γέροντα.. :-\

στο δρόμο, τι θα έκανες δηλαδή; 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 18:28:57 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 21:03:31 μμ »
Audemars Piguet Royal Oak SS (36mm)

Γιατί απλά έχει χαρακτήρα.  .  .    8)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτώβριος 14, 2017, 11:16:35 πμ »
για πανεράι ψάξε το 512. είναι 42 χιλιοστά και όμορφο ρολόι.
αν θες ρόλεξ, ξέχνα το 5αψήφιο. στη θέση σου θα πήγαινα στο νέο 43αρι (αν μπορείς να φορέσεις το φιφι50 και σου αρέσει αυτό το ρολόι, τότε σίγουρα θα μπορείς να φορέσεις και το 43αρι. επίσης αυτό το ρολόι δεν το βλέπεις στο χέρι του καθενός)
όμως για καταδυτικό σου προτείνω μια άλλη επιλογή: ψάξε το πλανετ οσεαν λικουιντ μέταλ με την 2500 μηχανή, το συλλεκτικό. θα βρεις μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, αλλά η τιμή τσούζει. όταν το συνάντησα στο δρόμο δεν κατάλαβα τί ακριβώς ήταν και όταν το κατάλαβα, πλέον ήταν αργά

δεν θέλω να ξαναγοράσω ωμέγα, δεν μου αρέσει κανένα άλλο πλην του Speedmaster, κι αν ποτέ πάρω ξανά θα ναι κάποια άλλη version του αρχικού.

submariner 6ψήφιο δεν θέλω, είναι πολύ χοντροκομμένο κι αποκλείεται να το φοράω. Θέλω μέχρι 2006-2012 5 ψήφιο και ιδανικά με το 'm' πίσω από το 14060.

για να πανεράι, θα ήθελα να δοκιμάσω το submersible, ίσως και μερικά ακόμη, μάλλον θα το κανονίσω σήμερα αυτό αν καταφέρω και βρω λίγο χρόνο μακρυά από την σύζυγο!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 14, 2017, 11:20:46 πμ από Evangelos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτώβριος 14, 2017, 11:26:06 πμ »

κι εγω εκεί θα πήγαινα κατευθείαν αλλά είναι τα service charges που με κρατανε πίσω. service άνω των 1000USD χωρίς να υφίσταται μηχανική βλάβη θεωρώ πως είναι πολλά, και για το AP κυμένεται όπως βλέπω από άλλους κατόχους από 1500-3500USD. Αυτό είναι κάπως αρνητικό, πάντως δεν λέω, το ρολόι αυτό και για μένα είναι τοπ 3.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτώβριος 14, 2017, 11:47:11 πμ »

κι εγω εκεί θα πήγαινα κατευθείαν αλλά είναι τα service charges που με κρατανε πίσω. service άνω των 1000USD χωρίς να υφίσταται μηχανική βλάβη θεωρώ πως είναι πολλά, και για το AP κυμένεται όπως βλέπω από άλλους κατόχους από 1500-3500USD. Αυτό είναι κάπως αρνητικό, πάντως δεν λέω, το ρολόι αυτό και για μένα είναι τοπ 3.

Καλημέρα,

Ειναι κάτι βασικό, και ΣΩΣΤΑ το λαμβάνεις υπ' όψιν.

Customer service and charges.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτώβριος 14, 2017, 22:05:55 μμ »

Κάθε πότε θα το πας για σέρβις ή βλάβη;
Είναι ένα ρολόι που θα το εκτιμήσεις και θα κερδίσει ωραίες στιγμές στον καρπό σου, το submariner δεν λέω έιναι θεικό, στο λέω σαν κάτοχος gmt,
Αλλά το γεγονός ότι το φοράει και η κουτσή Μαρία με χαλάει. Χωρίς παρεξήγηση μαγκες.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Οκτώβριος 14, 2017, 23:27:54 μμ »

Αλλά το γεγονός ότι το φοράει και η κουτσή Μαρία με χαλάει. Χωρίς παρεξήγηση μαγκες.

Ακόμη μία φορά, και από αξιόλογο άτομο, με γνώσεις, αναφέρεται το  "ότι το φοράει και η κουτσή Μαρία", σαν αποτρεπτικό απόκτησης, αεροπλάνου, σκάφους , αυτοκινήτου, της μιας αδελφής από τις τρίδυμες, ;) κοκ.

ΠΟΤΕ δεν κατάλαβα, και ισως να μην καταλάβω ούτε στο απώτερο μέλλον, γιατί πρέπει να στερηθώ ΕΓΩ κάτι που μου αρέσει, αξίζει, είναι vfm, επειδή, το ...........................και η κουτσή Μαρία.

Αν σου αρέσει, το απολαμβάνεις, έστω και εάν το έχουν, και άπειροι άλλοι.

Δεν θα ξεχωρίζεις ? Θα θεωρηθεί "μπανάλ ?".

Αρα, δεν θα έπρεπε να κυκλοφορουν κάποιοι με το ίδιο iPhone, αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, να πηγαίνουν διακοπές σε συγκεκριμένα μέρη, κλπ.

Αμα σου αρέσει, το αποκτάς. Αν το κριτήριο είναι , "να μην το έχουν άλλοι", μάλλον σε λάθος πορεία είμαστε ΙΜΟ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτώβριος 15, 2017, 00:11:45 πμ »

Κάθε πότε θα το πας για σέρβις ή βλάβη;
Είναι ένα ρολόι που θα το εκτιμήσεις και θα κερδίσει ωραίες στιγμές στον καρπό σου, το submariner δεν λέω έιναι θεικό, στο λέω σαν κάτοχος gmt,

κοίτα, έτσι που το θέτεις ιδανικά θα πρέπει να αγοράσω το blancpain που το βλέπω πιο σπάνια απ'όλα τα υπόλοιπα. δεν με αφορά ιδιαίτερα πάντως αν το ρολόι το 'χει κι ο δίπλα μου, στην τελική δεν θέλω να πληρώσω 20-30.000 να αγοράσω κάτι ιδιαίτερα σπάνιο.
στην προκειμένη έχω βάλει στο γκάλοπ τα ρολόγια που μου αρέσουν γνωρίζοντας πως μπορεί να έχει το ίδιο κι ο γείτονάς μου αλλά αυτό είναι μικρή λεπτομέρια.
όσο για τα σέρβις, στόχος μου είναι να μπορώ να τα στέλνω μια φορά κάθε πέντε χρόνια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτώβριος 15, 2017, 00:13:10 πμ »

Ακόμη μία φορά, και από αξιόλογο άτομο, με γνώσεις, αναφέρεται το  "ότι το φοράει και η κουτσή Μαρία", σαν αποτρεπτικό απόκτησης, αεροπλάνου, σκάφους , αυτοκινήτου, της μιας αδελφής από τις τρίδυμες, ;) κοκ.

ΠΟΤΕ δεν κατάλαβα, και ισως να μην καταλάβω ούτε στο απώτερο μέλλον, γιατί πρέπει να στερηθώ ΕΓΩ κάτι που μου αρέσει, αξίζει, είναι vfm, επειδή, το ...........................και η κουτσή Μαρία.

Αν σου αρέσει, το απολαμβάνεις, έστω και εάν το έχουν, και άπειροι άλλοι.

Δεν θα ξεχωρίζεις ? Θα θεωρηθεί "μπανάλ ?".

Αρα, δεν θα έπρεπε να κυκλοφορουν κάποιοι με το ίδιο iPhone, αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, να πηγαίνουν διακοπές σε συγκεκριμένα μέρη, κλπ.

Αμα σου αρέσει, το αποκτάς. Αν το κριτήριο είναι , "να μην το έχουν άλλοι", μάλλον σε λάθος πορεία είμαστε ΙΜΟ.

δεν θα διαφωνήσω μαζί σου Γεώργιε, κάποτε σκεφτόμουν να έχω κάτι που δεν θα 'χει ο δίπλα μου, αλλά τελευταίο καιρό έπαψε να με ενδιαφέρει αυτό, είμαι υπεράνω χε χε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτώβριος 15, 2017, 00:14:40 πμ »
Κολλήσατε σε κάτι συγκεκριμένο που κακώς το ανέφερα. Προτιμώ το Oak γιατί έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό και με προκαλεί.
Απο εκει και πέρα ολα είναι ωραία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions