0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο που ποσταρα εγω ειναι το romain jerome day and night.
Παράθεση από: time_ keeper στις Φεβρουάριος 04, 2013, 14:35:02 μμτελικά την ωρα τη δείχνουν ή οχι?εγω δεν μπορώ να την διαβάσω, και αν δε τη δείχνουν, ποια ειναι η χρησιμότητά τους?Το Beat Haldimann δε δείχνει ώρα. Να πάρεις κινητό που έχει και μεγαλύτερη ακρίβεια αν σε ενδιαφέρουν τέτοιες μικρο-λεπτομέρειες
τελικά την ωρα τη δείχνουν ή οχι?εγω δεν μπορώ να την διαβάσω, και αν δε τη δείχνουν, ποια ειναι η χρησιμότητά τους?
Και αυτο..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: grecellin στις Φεβρουάριος 04, 2013, 16:14:14 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Φεβρουάριος 04, 2013, 14:35:02 μμτελικά την ωρα τη δείχνουν ή οχι?εγω δεν μπορώ να την διαβάσω, και αν δε τη δείχνουν, ποια ειναι η χρησιμότητά τους?Το Beat Haldimann δε δείχνει ώρα. Να πάρεις κινητό που έχει και μεγαλύτερη ακρίβεια αν σε ενδιαφέρουν τέτοιες μικρο-λεπτομέρειες εχεις το citizen εσυ!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.