Ας παίξουμε ένα παιχνιδάκι τότε. Πες πως είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις τις ίδιες εταιρίες. Τι θα επέλεγες για τις 16 θέσεις;
Νομίζω πως θα είχε ενδιαφέρον! Ειδικά την στιγμή που μπορείς μόνο ένα ανά εταιρία να διαλέξεις!
Να σου πω, θα μου το κανω πιο ευκολο.( Δεν παιζει να ανεβασω 16 φωτο!- παω για υπνο- ενδιαφερον θα ηταν ομως)
Θα σου πω τι κραταω, απο εταιρειες που δεν εχω, απο τις υπολοιπες θα βαλω απο αυτα που ηδη εχω, οχι τι θα ηθελα.
Λες?
Seiko GS Sbgj017- cream dial gmt sport dress για να μην ψαχνεις
Zenith - To 1969 New vintage original tricolore που ειχα- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μετανοιωσα που εχει φυγει.
Cartier- καλο αυτο,θα το κρατουσα, δε με χαλαει
Citizen - Απο αυτα που εχω ας πουμε το 62-6198(150m diver)
JLC - Αγαπημενη μαρκα, ενα Memovox tribute to polaris θα το ηθελα.
Rolex - Explorer 2 Polar
Omega - Χμ, δυσκολο, ειχα πολλα Speedmasters, ειχα περισσοτερα Seamaster. Εχω πλεον ενα Peter Blake.Οποτε αυτο μαλλον.
Breitling- Navitimer, Ok
Panerai - 111( αλλα και το Radiomir black seal ιδιο χρονο εχει στον καρπο μου)
Seiko - Απο πολλα της σειρας 6138-6139 που ειχα, εχω κρατησει δυο.Το ενα ειναι το 6139-6002 aka Pogue.Αυτο λοιπον.
Cwc- Αντι αυτου, την υλοποιηση της Hamilton στην ιδια κασα, που ηδη υπαρχει στη συλλογη.
Casio- Το depthgauge 200m που εχω απο το δημοτικο
Μενουν το Lange ( με αφηνει αδιαφορο) - ας βαλουμε το Universal Geneve που εχω με τη lemania
Το βοστοκ- εχω, αλλα δε θα πηγαινε 16αδα ουτε καν - βαλε το Breil Manta καλυτερα.