baller και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ρωτήσω έναν φίλο που συνεργάστηκε μαζί του και θα σας γράψω αναλυτικά αργότερα. Δυστυχώς η ιστοσελίδα του έχει πέσει. Τα λίγα που ξέρω, είναι γλύπτης και έχει φτιάξει αρκετά ηλιακά ρολόγια, μάλιστα πρόσφατα είχε έκθεση έργων του στο Αστεροσκοπείο Αθηνών.Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πανέμορφο νομίζω.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Installed in the year 1410, this giant outdoor clock in downtown Prague has been ticking for over 6 centuries, and is the world’s oldest astronomical clock still in operation.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ωραιος γιωργο.ερωτηση.οταν λεμε αστρονομικα, μιλαμε για φαση σεληνης ή και αλλα?
Seikomatic 1964(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τιτάνιο και καρμπόν, 1000m , τριτιο, made in usa
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.