0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 24, 2019, 21:11:58 μμmeccaniche veloci quattro valvole(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα μοιράζει στα μέλη η ΝΔ ?
meccaniche veloci quattro valvole(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να δέχονται fashion police από κάποιον διεθνή οργανισμό ορολογοποιείας-φιλίας με δυνατά πρόστιμα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Δεκέμβριος 05, 2019, 16:43:19 μμΚάτι τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να δέχονται fashion police από κάποιον διεθνή οργανισμό ορολογοποιείας-φιλίας με δυνατά πρόστιμα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚατάλαβα. Καλά θα κάνω δηλαδή αν ποτέ πάρω το Computron που έχω βάλει στο μάτινα το κρατήσω για τον εαυτό μου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.