0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελα ενταξει, ο Φλωρινιωτης επισκεψη στη Modena ειναι..
Παράθεση από: jiorg στις Νοέμβριος 17, 2019, 16:36:35 μμΕλα ενταξει, ο Φλωρινιωτης επισκεψη στη Modena ειναι..Νομίζω εννοείς το Γιώργο Μάγκα!
Αυτή τη Φεράρι πήγα και την είδα στην έκθεση στην Κηφισίας αλλά την απέρριψα σαν αγορά............
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 17, 2019, 21:10:32 μμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροτιμώ να κοιμηθώ γυμνός αγκαλιά με σκατζοχοιρο παρά να φορέσω αυτό το ρολόιΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 17, 2019, 21:11:23 μμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 17, 2019, 21:10:32 μμΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροτιμώ να κοιμηθώ γυμνός αγκαλιά με σκατζοχοιρο παρά να φορέσω αυτό το ρολόιΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυμβολίζει καπάκι τουαλέτας? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 17, 2019, 21:10:32 μμΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροτιμώ να κοιμηθώ γυμνός αγκαλιά με σκατζοχοιρο παρά να φορέσω αυτό το ρολόιΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.