0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
2 διαφορετικές εκδόσεις λεει, απο 178 κομμάτια η καθεμιαΣυνεργασία με SilbersteinΑρκεί να είσαι εκκεντρικός ή χρειάζεται και κατι παραπάνω για να το αγοράσεις? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 16, 2019, 15:19:43 μμ2 διαφορετικές εκδόσεις λεει, απο 178 κομμάτια η καθεμιαΣυνεργασία με SilbersteinΑρκεί να είσαι εκκεντρικός ή χρειάζεται και κατι παραπάνω για να το αγοράσεις? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο ρολόι και πρωτότυπο. Αν μπορούσα να καταλάβω και τι ώρα λέει θα ήταν τέλεια
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Nick στις Οκτώβριος 16, 2019, 17:03:34 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 16, 2019, 15:19:43 μμ2 διαφορετικές εκδόσεις λεει, απο 178 κομμάτια η καθεμιαΣυνεργασία με SilbersteinΑρκεί να είσαι εκκεντρικός ή χρειάζεται και κατι παραπάνω για να το αγοράσεις? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο ρολόι και πρωτότυπο. Αν μπορούσα να καταλάβω και τι ώρα λέει θα ήταν τέλεια Ο μικρος δεικτης κατι μου θυμιζει;Εχει σχεση με την γονιμοτηταΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Nick στις Οκτώβριος 16, 2019, 17:03:34 μμΩραίο ρολόι και πρωτότυπο. Αν μπορούσα να καταλάβω και τι ώρα λέει θα ήταν τέλεια Το κινητό τι τόχεις ? Για φιγούρα ?
Ωραίο ρολόι και πρωτότυπο. Αν μπορούσα να καταλάβω και τι ώρα λέει θα ήταν τέλεια
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Οκτώβριος 16, 2019, 17:07:56 μμΠαράθεση από: Nick στις Οκτώβριος 16, 2019, 17:03:34 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 16, 2019, 15:19:43 μμ2 διαφορετικές εκδόσεις λεει, απο 178 κομμάτια η καθεμιαΣυνεργασία με SilbersteinΑρκεί να είσαι εκκεντρικός ή χρειάζεται και κατι παραπάνω για να το αγοράσεις? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο ρολόι και πρωτότυπο. Αν μπορούσα να καταλάβω και τι ώρα λέει θα ήταν τέλεια Ο μικρος δεικτης κατι μου θυμιζει;Εχει σχεση με την γονιμοτηταΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤοσο μικρό είναι τελικά το .....................γαριδάκι ? Ε, τότε δίκιο έχεις
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Οκτώβριος 16, 2019, 17:07:56 μμΠαράθεση από: Nick στις Οκτώβριος 16, 2019, 17:03:34 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 16, 2019, 15:19:43 μμ2 διαφορετικές εκδόσεις λεει, απο 178 κομμάτια η καθεμιαΣυνεργασία με SilbersteinΑρκεί να είσαι εκκεντρικός ή χρειάζεται και κατι παραπάνω για να το αγοράσεις? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο ρολόι και πρωτότυπο. Αν μπορούσα να καταλάβω και τι ώρα λέει θα ήταν τέλεια Ο μικρος δεικτης κατι μου θυμιζει;Εχει σχεση με την γονιμοτηταΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια το μικρό δείκτη δεν ξέρω...αυτό όμως σίγουρα έχει
Νομιζω εχεις δικιο. Αυτο ειναι ξεκαθαρο. Ο κιτρινος μικρος δεικτης θελει πολλα ψωμια ακομαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.