0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υποθέτω κάποια ειδική έκδοση 710 που δυστυχώς δεν θα είναι πια διαθέσιμη (https://meranom.com/amphibian-se/710se/) ή κάποιο φτιαγμένο από τον arvac ή κάποιον αντίστοιχο. Δεν είναι δύσκολο να φτιαχτεί από κομμάτια, αλλά με το ανάλογο κόστος.
Η νέα μπουτίκ της Hublot στην Αθήνα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 28, 2019, 20:58:42 μμΗ νέα μπουτίκ της Hublot στην Αθήνα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια εμένα κάτι τέτοιες κινήσεις από τέτοιες εταιρίες δείχνουν και την αγοραστική δύναμη της Ελλάδας,που μπορεί να φαίνεται οξύμωρο αλλά στα ακριβά ρολόγια, αναλογικά,είμαστε δυνατή αγορά.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 28, 2019, 21:00:07 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 28, 2019, 20:58:42 μμΗ νέα μπουτίκ της Hublot στην Αθήνα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια εμένα κάτι τέτοιες κινήσεις από τέτοιες εταιρίες δείχνουν και την αγοραστική δύναμη της Ελλάδας,που μπορεί να φαίνεται οξύμωρο αλλά στα ακριβά ρολόγια, αναλογικά,είμαστε δυνατή αγορά.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπάρχουν στοιχεία?
Επιτέλους ! Να πάρουμε και κανένα ρολόι της προκοπής. Ολο Rolex, PP, VC, AΡ, .....είχα κουραστεί !
Δεν ξερω γιατι ανοιξε
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 28, 2019, 21:20:20 μμΔεν ξερω γιατι ανοιξεΓιώργο σαν φίρμα έχει μακροχρόνια σχέση με την Ελλάδα μέσω ενός πολύ γνωστού μαγαζιού,/ ονόματος. Και πουλάνε καλά,ειδικά και με τα summer editions.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.