0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 14, 2019, 19:39:12 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Σεπτέμβριος 14, 2019, 19:37:17 μμΑλέξανδρε άρπαζε χέρια εσύ όταν έρχεται πελάτης Αχαχαχαχα άστα να πάνε Νίκο,ποιος θα με βρίσει καμμία μέρα εδώ...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠέρα από την πλάκα καλά κάνεις!
Παράθεση από: oikonikos στις Σεπτέμβριος 14, 2019, 19:37:17 μμΑλέξανδρε άρπαζε χέρια εσύ όταν έρχεται πελάτης Αχαχαχαχα άστα να πάνε Νίκο,ποιος θα με βρίσει καμμία μέρα εδώ...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε άρπαζε χέρια εσύ όταν έρχεται πελάτης
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 15, 2019, 11:46:52 πμΠολύ όμορφο, Jackie επετειακό αν δεν κάνω λάθος...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bulgari,πολυ καλο
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 15, 2019, 19:39:00 μμBulgari,πολυ καλοΓια κοσμήματα Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.