0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think Different
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 26, 2018, 16:39:11 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think Different Πολυ μου αρεσει αυτο, αλλα θα μπει στα ονειρα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gavromitsos στις Ιανουάριος 26, 2018, 18:55:32 μμΠαράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 26, 2018, 16:39:11 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think Different Πολυ μου αρεσει αυτο, αλλα θα μπει στα ονειρα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κάτι θα κάνουμε για σένα φίλε μου Δημήτρη Think Different
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 26, 2018, 19:08:26 μμΠαράθεση από: gavromitsos στις Ιανουάριος 26, 2018, 18:55:32 μμΠαράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 26, 2018, 16:39:11 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think Different Πολυ μου αρεσει αυτο, αλλα θα μπει στα ονειρα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κάτι θα κάνουμε για σένα φίλε μου Δημήτρη Think Different Γιωργο μου, ισως οταν μου βγει η συνταξη. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.