0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βρε μήπως δεν ταιριάζει το ωρολόγιο ;
...προσφέρει εικόνα, πραγματικά, όσο ελάχιστα.
Βρε και Gshock θα μπορούσε να φοράει ή κάνα 55άρι χρυσό Invicta. Σου λέω πώς μου φαίνεται εμένα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ατρόμητος!Ούτε "είναι μεγάλο για τον καρπό μου", ούτε "δεν χωράει στη μανσέτα", ούτε τίποτα.Εντυπωσιακός, ξεχωριστός, υπέρ-κομψος.
Παράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 28, 2017, 22:06:03 μμΒρε και Gshock θα μπορούσε να φοράει ή κάνα 55άρι χρυσό Invicta. Σου λέω πώς μου φαίνεται εμένα.Βαγγέλη; εσυ είσαι; Φρουρααα φρουρααα κάποιος χάκαρε το λογαριασμό του Βαγγ...
Φρουρααα φρουρααα..
Παράθεση από: AntonisCh στις Σεπτέμβριος 28, 2017, 22:08:56 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 28, 2017, 22:06:03 μμΒρε και Gshock θα μπορούσε να φοράει ή κάνα 55άρι χρυσό Invicta. Σου λέω πώς μου φαίνεται εμένα.Βαγγέλη; εσυ είσαι; Φρουρααα φρουρααα κάποιος χάκαρε το λογαριασμό του Βαγγ...
Aγαπημένη μου φωτογραφία , από το διαδίκτυο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.