0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλά, το επόμενο καλοκαίρι οπωσδήποτε ένα 5600 και εγώ..Σούπερ inspirational, Πέτρο.Αυτές εννοούσα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Svl στις Σεπτέμβριος 27, 2017, 16:00:07 μμκαλά, το επόμενο καλοκαίρι οπωσδήποτε ένα 5600 και εγώ..Σούπερ inspirational, Πέτρο.Αυτές εννοούσα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χρειάζεται Σπύρο.Και για χειμώνα πάντως....βροχές,χιόνια κλπ....ούτε καν το σκέφτεσαι.
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 27, 2017, 16:14:12 μμΠαράθεση από: Svl στις Σεπτέμβριος 27, 2017, 16:00:07 μμκαλά, το επόμενο καλοκαίρι οπωσδήποτε ένα 5600 και εγώ..Σούπερ inspirational, Πέτρο.Αυτές εννοούσα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χρειάζεται Σπύρο.Και για χειμώνα πάντως....βροχές,χιόνια κλπ....ούτε καν το σκέφτεσαι. Ναι, αλλα ειναι ρολογια?Ακούγονται διαφορες φωνές..
Δεν ακούγονται διάφορες φωνές...ακούγονται οι φωνές μας,και η φωνή του τρελού του χωριού,με τα κόκκινα γράμματα.
..Και για χειμώνα πάντως....βροχές,χιόνια κλπ....ούτε καν το σκέφτεσαι.
Εχει και αυτοhttps://www.casio-europe.com/euro/products/watches/g-shock/gw-m5610-1er/
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.