0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ παντως πιστευω οτι το άσπρο δεν εχει αντίπαλο !!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK...
εχετε δει ποτε ρολοι με ελληνικη αριθμιση;
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 31, 2016, 21:42:34 μμΕγώ παντως πιστευω οτι το άσπρο δεν εχει αντίπαλο !!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK...+1
Παράθεση από: theodoxos στις Οκτώβριος 31, 2016, 21:56:33 μμεχετε δει ποτε ρολοι με ελληνικη αριθμιση; Μόνο σε ηλιακό ! Αν και είναι θεωρητικά Βυζαντινά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 31, 2016, 22:15:59 μμΠαράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 31, 2016, 21:42:34 μμΕγώ παντως πιστευω οτι το άσπρο δεν εχει αντίπαλο !!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK...+1...σε άσπρο καντράν, υποχρεωτικά, έχεις μαύρους δείκτες και πλαίσια ωρών, οπότε χάνεις την λάμψη του λευκόχρυσου.Σημ. Τα πλαίσια των ωρών και οι δείκτες, στα κανονικά είναι λευκόχρυσος.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 31, 2016, 22:26:03 μμΠαράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 31, 2016, 22:15:59 μμΠαράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 31, 2016, 21:42:34 μμΕγώ παντως πιστευω οτι το άσπρο δεν εχει αντίπαλο !!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK...+1...σε άσπρο καντράν, υποχρεωτικά, έχεις μαύρους δείκτες και πλαίσια ωρών, οπότε χάνεις την λάμψη του λευκόχρυσου.Σημ. Τα πλαίσια των ωρών και οι δείκτες, στα κανονικά είναι λευκόχρυσος.Τι εννοείς στα κανονικά?Σε όλα λευκόχρυσος είναι.
Στα μαυρα καντραν φαινεται να ειναι λευκοχρυσος.Στα λευκα καντραν,που τα πλαισια σε ωρες και δεικτες ειναι μαυρα,δεν ειναι.
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 01, 2016, 08:40:14 πμΣτα μαυρα καντραν φαινεται να ειναι λευκοχρυσος.Στα λευκα καντραν,που τα πλαισια σε ωρες και δεικτες ειναι μαυρα,δεν ειναι.Ανέφερα πριν πως σε όλα λευκόχρυσος ειναι...και στα άσπρα λευκόχρυσος είναι βαμμένα μαύρα
Παράθεση από: Argo982001 στις Νοέμβριος 01, 2016, 08:43:45 πμΠαράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 01, 2016, 08:40:14 πμΣτα μαυρα καντραν φαινεται να ειναι λευκοχρυσος.Στα λευκα καντραν,που τα πλαισια σε ωρες και δεικτες ειναι μαυρα,δεν ειναι.Ανέφερα πριν πως σε όλα λευκόχρυσος ειναι...και στα άσπρα λευκόχρυσος είναι βαμμένα μαύρα ...σε άσπρο καντράν, υποχρεωτικά, έχεις μαύρους δείκτες και πλαίσια ωρών, οπότε χάνεις την λάμψη του λευκόχρυσου.Δεν έχω δεί μαύρο να γυαλίζει
Aρα και στο λευκο καντραν ειναι λευκοχρυσος,απλα εναι βαμμενος μαυρος και δεν φαινεται?
...σε άσπρο καντράν, υποχρεωτικά, έχεις μαύρους δείκτες και πλαίσια ωρών, οπότε χάνεις την λάμψη του λευκόχρυσου.Δεν έχω δεί μαύρο να γυαλίζει
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 01, 2016, 10:00:56 πμ...σε άσπρο καντράν, υποχρεωτικά, έχεις μαύρους δείκτες και πλαίσια ωρών, οπότε χάνεις την λάμψη του λευκόχρυσου.Δεν έχω δεί μαύρο να γυαλίζει Σωστός!όταν ειναι βαμμένα μαύρα η λάμψη του λευκόχρυσου χάνεται απλως με μπέρδεψες οταν έκανες το διαχωρισμό οτι στα κανονικά ειναι λευκόχρυσος αφου σε όλα ειναι..και στα κανονικά και στα ακανόνιστα...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.