0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgefl74 στις Σεπτέμβριος 26, 2016, 22:19:40 μμΧοντρό δούλεμα αυτό το spec. Ένας μαγνητικός τομογράφος είναι στα 5 με 30 χιλιάδες Gauss και δεν θα μπεις με ρολόϊ γιατί θα κολλήσει στο μηχάνημα. Που θα πας που να έχει τέτοιο πεδίο;Στα μηχανήματα ανίχνευσης των αεροδρομίων ίσως...?
Χοντρό δούλεμα αυτό το spec. Ένας μαγνητικός τομογράφος είναι στα 5 με 30 χιλιάδες Gauss και δεν θα μπεις με ρολόϊ γιατί θα κολλήσει στο μηχάνημα. Που θα πας που να έχει τέτοιο πεδίο;
Καλά και καταδυτικά για 3000+ m βάθος πουλάνε,αλλά ποιος θα πάει εκεί.....?
Ρε παιδια, ενω εχω απενεργοποιησει το νημα "φωτο απο το ιντερνετ", εξακολουθουν να μου ερχονται ενημερωσεις καθε φορα που καποιος ποσταρει κατι.Γιατι αυτο;;;Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: jim teo στις Σεπτέμβριος 27, 2016, 12:17:58 μμΡε παιδια, ενω εχω απενεργοποιησει το νημα "φωτο απο το ιντερνετ", εξακολουθουν να μου ερχονται ενημερωσεις καθε φορα που καποιος ποσταρει κατι.Γιατι αυτο;;;Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο καινούριο ταπατοκ εχει τραγικα bugsΕνεργοποιεί συνέχεια μονο του ειδοποιήσεις για ολα τα θεματα κτλ
subir gif
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.