0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι σημα κατατεθεν,οι κουρτινες του
subirimagenes
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 13, 2016, 00:13:37 πμsubirimagenesΤι μου θυμισες...Απ´ τα πρωτα ρολογια που ειχα φαει χοντρο σκαλωμα....
Παράθεση από: harolagoha στις Αύγουστος 13, 2016, 00:26:18 πμΠαράθεση από: george_ στις Αύγουστος 13, 2016, 00:13:37 πμsubirimagenesΤι μου θυμισες...Απ´ τα πρωτα ρολογια που ειχα φαει χοντρο σκαλωμα.... Το έχω αυτό. Πολύ καλό. Αν είχε και καλύτερο μπρασελε ή έστω κάποιο αφτερ μάρκετ που να του ταιριάζει θα ήταν τέλειο...
Παράθεση από: Vagelis? στις Αύγουστος 13, 2016, 09:26:52 πμΠαράθεση από: harolagoha στις Αύγουστος 13, 2016, 00:26:18 πμΠαράθεση από: george_ στις Αύγουστος 13, 2016, 00:13:37 πμsubirimagenesΤι μου θυμισες...Απ´ τα πρωτα ρολογια που ειχα φαει χοντρο σκαλωμα.... Το έχω αυτό. Πολύ καλό. Αν είχε και καλύτερο μπρασελε ή έστω κάποιο αφτερ μάρκετ που να του ταιριάζει θα ήταν τέλειο... Θυμαμαι που μου ειχες απαντησει στο Ενατο ποσταρισμα μου, που ρωτουσα απο που θα μπορουσα να το αγορασω!! Πως περναει ο καιρος... Ακομα το χεις? Βαλ´το να το δουμε λιγακι...
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 12, 2016, 19:38:35 μμειναι σημα κατατεθεν,οι κουρτινες τουΤον παραδεχομαι Γιωργο, ασχολειται με μερακι κ ειναι αξιεπαινο το αποτελεσμα!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.